Glyszr09 1anne2bebek__ Kesin doğuma gitti 2 saattir sesi çıkmamış Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Deletedmom_103 Papatyaaaaaa inşallah ya bizim oğlana gelmiyo gelmiyo dedik en sonunda yeter lan diyip gelmeye karar verdi heralde ay sağlıklı haberinş alalım rahatlicam @Deletedmom_116 aşkım haber ver buraya da
Papatyaaaaaa Deletedmom_103 ay bende inşallah gelir sağ salim 🤲🏻🥰 haber gelirse bana da haber verir misin?
Deletedmom_116 Ağrım sancım var daha sıklaşmadi Dogurcak gibi olmadı Bekliyorum Sıklaşmasini Kivrandiriyo o kadarcikk 😁keşke doğurmuş olsaydım ay
Glyszr09 Deletedmom_116 Ben kesin doğurdun diyordum 😂kalkar kalkmaz sana baktım var mı haber diye Hayırlısıyla canı ne zaman istiyorsa o zaman gelsin 💕
_nigarr24_ Deletedmom_116 dün geceden beri geçmediyse hadi hayırlı olsuuun sonundaaa geliyor fenomen😂
Deletedmom_116 Glyszr09 inat ettim bişey görene kadar girmicem diye gitmedim ağrı çektim 😂😂 Ama oda inat etti bişey gelmedi 😁Ağrı çekiyoruz bakalım kim pes etcek 😂😂
Deletedmom_116 _nigarr24_ İnatlasiyoruz kendisiyle ben hastaneye gitmiyorum oda sancı dışında bı belirti vermiyo akinti Nisan şu vs İnatlasiyoruz 😂😂Ama kivraniyorum caktrima
Deletedmom_116 myangelson Gitmedim ki hastaneye😂😂Sancım Var ama dedim şu nisan gelir belki 🤣🤣kuvrandim ama gitmedim Bakalım sonunda kim galip ama bu sefer yanlış değil sanırım 😂
_nigarr24_ Deletedmom_116 kıvranıyorsan güzeeel😅Su gelmeyebilir,bende doğumda patlattılar balonu😂Nişan da hemen gelmeyebilir. Doğum olacağı gün gelmişti. Bekle 1 kaç gün sancı çekebilirsin,ayyy çok heyecanlandım😁😁😁
myangelson Deletedmom_116 kivrandiriyorsa bu sefer doğru alarm olabilir o zaman 😅😅 illa nişan akıntı gelmeyebilir sadece sancı ile devam edebilir hastane de uzak aman dikkat
Deletedmom_116 _nigarr24_ kendi gelsin kestirmeden çekeyim anam ağrısını 😂 hele gece bı tarafımdan bı tarafa dönerken bı girdi sancı çığlık atiyodum benim öküz korkmasın diye atamadım😂😂O derece cog fena