32 haftalığız 1cm açılmam var serumlar fitiller yatıyorum şuan
29+4 haftada 1650 gramdı 2 haftada nerdeyse 3 haftada 1750 oldu sadece 100 gram aldı çok az doktor iyi diyo ama bu kadar az kilo alması normal mi erken doğum riski ayrı bu kilo ayrı korkutuyor sizlerin bu haftada bebekleriniz kaç kiloydu

Canim Allahin izniyle bisey olmaz ins korkutma kendini.bazem bebegi ne kadar besleyecek gidaalrda tuketsek bebek almayabiliyor. Bende 32 haftada gittigimde 2165 gramdi.

Melinayinannesi erken doğum riskim var 35 haftaya kadara beklete bilirsek ne mutlu diyolar ama bebekte kiloda yok ister istemez çok takıyorum 6 sene bekledim şimdide böyle oluyo

Rabbim yardimcin olsun ins sag salim kavusun canim 🤲

dlknkc canım korkma dua et ablamın kızı 32 haftada doğmuştu oda iki kilo bile değildi yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi olmuştu aniden sezeryana almışlardı 4 gün kuvezde kaldı şuan 16 yaşında 😀

maşallah Allah sağlıklı ömürler versin inşallah ♥️♥️

Canım benim senin bebeğinin 29. Haftadaki kilosu öndeymiş aslında şuanki kilosu düşük bir kilo değil sadece haftasını yakalamış 32 haftada genellikle 1850 gram bandında oluyor zaten. Lütfen stres yapma bebeğin yaşam sınırını geçmiş daha küçük bebekler de hayata tutunuyor. Ki şuan zaten engellemeye çalışıyorlarmış umarım miyadında doğum yaparsın bebeğin sağlıkla kucağında olur. Burdaki fazla kiloları göz önünde bulundurma benim bebeğimde de bir önceki kontrolde öndeydi bu sefer az kilo almış ama haftasıyla uyumlu.

dlknkc hiç merak etmeyin Allahın izniyle bişey olmaz ben ikiz hamileyim duymussunuzdur çoğul gebeliklerde erken doğum çok sık oluyo ve 2 ay kuvezde kalsalar bile tontis tontis eve geliyo bebisler🥰 ben hic stres yapmıyorum siz de yapmayın

dlknkc yani bu kiloyla bile hayata tutunur. Boşuna kiloyu stres edip kendinizi de bebeği de yormayın bence. 6yıl beklemişsiniz artık yaşam sınırını da geçmişsiniz bebişiniz ne zaman isterse o zaman gelir. Benim yeğenim 34 haftalık 1.800 kg ile doğdu küveze bile girmedi. O yüzden takmayın bu kadar.

dlknkc ayrıca bebeğinizin kilosu haftasına göre gayet iyi. Ben 29+2 de gittiğimde 1400 kg dı. Doktorum gayet iyi dedi. Sizinki o haftalarda öndeymiş yani. Fazla kilo demek sağlıklı anlamına gelmiyor. Hatta çok kilolu olursa anneye diyet bile veriyorlar. Bunları takmayın.

dlknkc bizimde 28 haftalikken 1350 gramdi 2 hafta sonra tekrar kontrolum var 32.haftalik olacak kontrolde kilosu ne olur bilmiyorum

dlknkc benim oğlum 32+4te 2400 gramdı ama bu bebekten bebege değisiyor moralinizi bozmayın saglıkla dogsun insallah

dlknkc benim başından beri servikal kisaligim olduğu için riskli geçiyordu. 29. Haftada 2cm açılmayla hastaneye gittim sancılarım da 70 80 lerde çıkıyordu 1 hafta hastaneye yattım şükür sancı da açılma da durdu taburcu oldum. Şimdi 32+2 yım evde dinlenerek falan geçirmeye çalışıyorum günleri. Bizimkinin kilosu önde gidiyor şükür. Erken doğum olursa da kilosu dan degilde ciğer gelişimi daha önemli canım. Ciğer gelişimi iyiyse kuveze girmiyor kiloyu çok dert etme

Tmtugbaa çok teşekkür ederim inşallah zamanında gelir 3 haftada 100 gram alınca panikledim Allah herkesin kucağına vermeyi sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin

Bet1 ciğer geliştirici vurdular 4 tane Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah zamanında gelsin yavrularımız

• Bet1 bunu yanıtladı.