1trimester Glcndrsn Ben elele madre aldım çok beğendim 2400 tl idi dün hepsiburadada 2100 tl ye gördüm indirime girmişti
Fatma_tole Glcndrsn bende elele madre anne yanı aldım kendi sitesinden dün geldi arkadaşım 8 ay önce almıştı çok memnundu onun önerisiyle aldım bakalım.
Elt60 Glcndrsn Elele bonte aldım ben de. Elelebaby nin kendi internet sitesinde daha uygun fiyatı Trendyol a göre. Cumartesi sipariş verdim bugün ulaştı.
Minimalannesiii Glcndrsn ben Huggy marka aldım trendyoldan, kurduk çok güzel, kaliteli malı şuanlık memnun kalacağız gibi görünüyor ama henüz kullanamadık bebeğim ağustos sonu doğacak inşallah ☺️🐣
Glcndrsn 1trimester elele madre trendyolda 2800e yakın bi fiyattı gördüm onu cokda güzelmiş biraz pahalı geldi ama bana 😏
Glcndrsn Tubagns1508 prego da indirimle 1750ye falan geliyordu trendyolda yatagıyla beraber memnun musun peki canım nasıl sence
Tubagns1508 Glcndrsn yok canım 2400 TL’ye geldi bende yeni aldım gelmedi henüz bakalım nasıl çıkacak yorumları gayet iyiydi. Aklımda marka vardı yoyko, prego ve elele prego aldım sonunda
-Seymaa- Elt60 bende Elele bonte aldım iki gün önce, dediğiniz gibi kendi sayfasında daha uygun güzel beğendim inşallah kullanışlı olur
Glcndrsn Minimalannesiii ayy bu markada uygundu trendyolda onuda düşündüm kurulumu yaptınız mı canım nasıldı kuması falan
Comeasli Glcndrsn biz pazar günü civilden aldik yatak 2200 tl içine de bi tane yatak aldik oda 400 markası kanz anne yani
Elt60 Glcndrsn park yatak. Beşik gibi de kullanabilirsiniz. Yatak hediye olarak geliyor ama çok iyi kaliteli değil.
Mylove1998 Glcndrsn park yatağı görümcem ilk aylarda kullanımını onermedigi için ben almamayi tercih ettim çünkü ilk aylar sallanan beşikte yatırıyorlar sonra bı yaşından sonra falan park besige geçiyor ama alınırsa sallananlardanda var anne yani da var ama ben kullanmayı düşünmüyorum bebek bı yaşına girmeden