Vilvilvil Cmscms06 ben de onu anlayamadım işte 17 yumurtlama diye bir daha değerlendirmedim açıkçası sonra yine koyulaştı
dolunayes Vilvilvil canim bazen lh hormonu yukselir sorun var demekki ilac mi kullaniypsun yediğin bisey mi dokunuyor
dolunayes Vilvilvil olsun canim onemli degil takma kafani veren Allah verir. Diger ay innovita al trendyoldan bende onla hamile kaldim
Hcran06 Vilvilvil Arkadaşlar merhaba bn daha önce ovulasyon testi yapmadım ilk defa bu ay yapcam regl düzensizliği var sonradan oldu şimdi ilaçla oluyorum ovulasyon testi genede etkili olur mu sizce 🥺
dolunayes Vilvilvil beni etkilemisti icinde rezene vs. Vardi bitkisel bisey varmi icinde seninkinin tepem atti biraktim sonraki ay hamile kaldim.
dolunayes Vilvilvil ben senin yerinde olsam kullanmazdim benimde lh i yukseltti hamile olunca basladim ben
Annesininmelei dolunayes canım ben bugün yaptım c çizgisi daha çok silindi. Ve gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Adetimin 16. Gününde böyle bir şey mümkün mü ?
dolunayes Annesininmelei kiz tobe ne bileyim yumurtlama da surekli cikiyo catlamiyo ovu koyulukda hamilelik . İyide adet gordum diyosun ustune mi gordun kesin hamile misin acaba baska testte yaptin mi hatali olmasin
Annesininmelei dolunayes iki farklı markanın erken gebelik testini yaptım ikisi de pozitif. Pazartesi kadın doğuma randevu aldım bakalım ne çıkacak