dolunayes Annesininmelei infulanza heralde sanki duydum Rabbim sana kolaylik versin sabir versin gecmez kolay cennet kusun senin o . Ne guzel yeniden dusunmen umutlu olman bazilari gibi küsme oda senin imtihaninmis
Annesininmelei dolunayes psikolojik destek aldım. O şekilde atlatmaya çalışıyorum. Başlarda asla düşünemem diyordum. Ama tedavi sonrası bakış açım da değişti. İnşallah rabbim nasip eder.
Annesininmelei dolunayes amiiin inşallah benim yaşım 33. Bende geç evlendim :) 30 yaşında evlendim :)
Hcran06 Sibel_gedik Arkadaşlar merhaba bn daha önce ovulasyon testi yapmadım ilk defa bu ay yapcam regl düzensizliği var sonradan oldu şimdi ilaçla oluyorum ovulasyon testi genede etkili olur mu sizce 🥺
Annesininmelei dolunayes amiiiin inşallah çok istiyorum. Doktorumu darlıyorum sürekli ☺️ yaş 33 oldu hadi tedavi diye. Oda 6 ay bekleyelim diyor
Annesininmelei dolunayes doktorum gibi konuştunuz hahaha Merve takma kafana, aman Merve ne olacak sanki ? Rahim filmi çektik bu ay olur büyük ihtimalle Merve 😂😂
dolunayes Annesininmelei oyle ama :) insan takiyor elde degil ama kafami mesgul ediyodum bende film falan gezmeye gitmistim beklerken sonucu annemde falan kaldim
Vilvilvil Benimkine de bir bakar mısınız laboquiq test aldım bana yanlış gibi geliyor bir silik bir koyu normalde 3 mayısta adet oldum 30 günde bir oluyorum
dolunayes Vilvilvil canim bazen lh hormonu yukselir sorun var demekki ilac mi kullaniypsun yediğin bisey mi dokunuyor