Amineazra Sevgierkan aynen ismi çekvalfli adaptör conta diye geçiyor bizde de aynı sorun olunca eşim buldu bunu
Allahkahretmesin1 Sevgierkan oda kokularını ben pek beğenmiyorum veya aldıklarım kötü kokuyordu bilemiyorum yumuşatıcı kokusu çok hoşuma gidiyor boş sprey şişesine biraz yumuşatıcıyla suyu karıştırıp sürekli eve sıkıyorum her gelen soruyor bir de çeyrek çay bardağı yumuşatıcı 1 su bardağı kadar da suyu karıştırıp en kısık ateşte kontrollü şekilde kaynatınca mükemmel koku veriyor günlerce gitmiyor kokusu
Bircicekanne Sevgierkan bizimde evin tuvaletin olduğu bir kısım çok kokuyordu almadığım koku parfüm temizlemediğim yer kalmadı meğer en alt zemin kat evi çöp eve çevirmiş tuvaleti de temizlemedikleri için en alt kattan tüm apartmana dehşet şekilde koku yayılıyormuş adamlar evden çıktı evi kaç kez temizlettik bizim evdeki koku gitti çok şükür ama en alt katta sinmiş resmen böyle bişey değildir umarım 😂
Sevgierkan Bircicekanne he yok kuzu 😂 aman Allah korusun öyle bir şey istemem ama yok aşagıda teyze oturuyor aşırı derecede titiz oda bahçe elbiseleriyle falan eve girmez öyle o benden de titiz 😂
Gzmklnncc Sevgierkan dene bak farkı göreceksin birde ben tuvalet fırçalarına da yumuşatıcı döküyorum çk az çamaşır suyu dökmezsem dökersem dolap içlerine koyuyum diye düşünüyorum banyo ve tuvalet içinde 🥰
Sevgierkan Gzmklnncc bu gdişle ev inşAllah çok güzel kokar valla eşim bile diyor o kadar temizliyorsun bu b.k tibi koku nasıl geliyor anlamıyorum
Masalnesli Sevgierkan gel canım sarılalım bende senin gbiyim kafayı yedim galiba 🙄ailem benle dalga geçiyor çamaşır suyuyla banyo yap diye bekarkende böyleydim evlendim yine aynı ise basladim yine aynı 6 yaşında kızım var o bile diyor anne ev güzel kokuyor sana öyle geliyor diyor elimde değil karnındakine de mi acimiyon diyorlar napiym elimde değil 😂😂
Sevgierkan Masalnesli yok kuzu ya bizimkisi bariz belli şekilde tek ben değilim kokuyu alan eşimde alıyor ama artık ne yapıcahımı şaşırdım domostoslar aceler porçözler neler neler kullanıuorum eşim zehirlenceksin diyor valla zehirlanmeye raziyim srtık şı koku çıksın diyorum delirmişsin diyorlar bana
prematureannesi_ Sevgierkan koku topum var , mumlarım var , arada bir fıslayan oda kokum var koltuklarımı da yumuşatıcı ile hafif üstünde toz alır gibi siliyorum. Tuvaletlerimde kokularım var. Temizlik yapmasam bile temizlik yapmış gibi bir koku oluyor evimde
kalorisizpatates Sevgierkan bi tornavidaya bakar sen de değiştirebilirsin kız 5 dk lık iş kocan da sanki evi baştan yapacak😅 YouTube’dan izle yap
Sevgierkan kalorisizpatates ah ah geçen stru tak dedi tamam tamam takarım dedi üstünden 4 gün geçti hala takıcak ve benim taktıgımdan haberi yok dün halıyı yıkadım hiççç sormuyorki bı halı nerde diye o kadar uyuz oluyorum şu ev işlerine yardım etmemesine
Annesiiiii_ Sevgierkan Böyle durumlarda yumuşatıcıyı biraz sulandırıp cezveyle ocağın en küçük gözüne en kısık ayara bırakırım. O kaynadıkça kokusu evi sarıyor 🥰
Gzmklnncc Sevgierkan bizim komşu anlattı da buraya gelmeden önce kiradayken bir dairenin logarı tıkanmış tüm evlere koku sinmiş kimsenin haberi yokmuş kadın evden zor attık kendimizi eşyalarımı bile değiştirdim dedi 🤷🏻♀️
Annesiiiii_ Sevgierkan Beyaz bingo yumuşatıcı çok güzel bir temizlik kokusu yayıyor onu da söyleyeyim ☺️
Sevgierkan Gzmklnncc ov oda facia yok kuzum şükür bizde o sorun yokda umarımda olmaz ama tavsiyeleri uyguluycm baklım gidicekmi