Amineazra Sevgierkan rica ederim ne demek 🙂🌸 inşallah gider ( bazen de mutfak lavabo giderlerinden koku gelebiliyor aklıma geldi şimdi de eğer sorun çözülmezse bir de onu kontrol edersiniz)
Sevgierkan Amineazra zaten wc kokuyor ama onun için çözüm buldum mutfak kokusuna hala çözüm bulamadım giderine
Happymm Sevgierkan fazla taktığın için sana öyle geliyor olabilir bambu koku çubukları oluyor odalara koyarsan güzel kokar
miniyo Sevgierkan Çubuklu oda kokuları + tütsü de yakabilirsiniz cidden evin tüm havasını değiştiriyor . Hafif ağır olmayan kokular iyi oluyor temiz kokuyor ev
Amineazra Sevgierkan he evet YouTube da bu giderlerden koku gelmemesi için bi kapak takılıyor araştırın isterseniz ya da o giderin oradaki boruyu kıvrımlı tutup içinde su kalmasını sağlıyorlar o zaman koku gelmiyormuş
kalorisizpatates Sevgierkan borusu değiştirmeyi denediniz mi ucuz bişey yenisini takıp eskiyi atın hem banyo hem de mutfak için
Gzmklnncc Sevgierkan rica ederim 😌 dolap içlerine makyaj pamuğuna veya ped’e de az birşey yumoş dökünce mis gibi koku dağıtıyor 🙏🏻
Sevgierkan Amineazra a kapagı ilk defa sizden duydum valla bakıcam ona boru aslında kıvrımlı ama anlam veremiorum
tugrulunannesi Gzmklnncc hangi yumoşu döküyorsunuz acaba, kumaş halı perde vs ye sıkılan oda kokusu olarak da kullanılan sprey mi yoksa Yumuşatıcı olarak kullanılan mı, benim de dolap içlerim hemen ağır kokmaya başlıyor denemek istiyorum
Sevgierkan kalorisizpatates kuzu kocama defalarca dedim 3 ay bana ılışma dedi durdu 3 ay oldu 1.5 sene gecen yine dedim heh şimdiki bahanen de bumu oldu
Amineazra Sevgierkan aynen ismi çekvalfli adaptör conta diye geçiyor bizde de aynı sorun olunca eşim buldu bunu
Gzmklnncc Sevgierkan dene bak farkı göreceksin birde ben tuvalet fırçalarına da yumuşatıcı döküyorum çk az çamaşır suyu dökmezsem dökersem dolap içlerine koyuyum diye düşünüyorum banyo ve tuvalet içinde 🥰
kalorisizpatates Sevgierkan bi tornavidaya bakar sen de değiştirebilirsin kız 5 dk lık iş kocan da sanki evi baştan yapacak😅 YouTube’dan izle yap