ballikedii _momsssss ay 23 hazirandan sonra kesin doğacak ama ama tarih için 31 mayısı bekliyorum 34+5 oluyorum o zaman öğrenirim bence 😂
Candan0607 Benim 9 haziranda olacak 38. Haftada sezaryenle doğumum olacak ama belki 3-4 gün geciktiririm diye umuyorum. 😊 her gün ciğer gelişimi in çok önemliymiş ya offff bilemiyorum 🫣
Canan23 Benimde 21 -26 haziraN arası nasipse ☺️Geceleri uyuyamıyorum kızlar sağ göğsümün altında sürekli ağrıyla uyanıyorum ve bitmeyen kramplarım var sizler ne durumdasınız
kalbiminpariltisi _momsssss 36+0 🐣 artık doğsun istiyorum her şey çok zor olmaya başladı, normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum 🙏
Oznur-96 _momsssss doktor 10 güne normal doğurursun dedi başı baya baskı yapıyodu zaten catı kontrolümde güzeldi
33begum cauuv1 ikinci kızımda 38 haftada aldılar bayramda var arada ya öncesi ya sonrası olacak diye bekliyorum bende
71oyku81 merhaba kizlar brnimde 12 haziran planli sezaryan ve benim bebiste hareketlerde azalma oldu hissediyorum hareketlerini ama oyle vurm tekme atma gibi degil kimildiyir hissi var hafifledi hareketleri yarin kontrol var ins sagliklidir