Nurcanben Tubaut aa hiç görmedim çok çok teşekkür ederim tamda güvenilir olduğuna kendimi inandırmak üzereydim çünkü mavi tikli 2 hesap falan yorum atmış
Tubaut Nurcanben maalesef o kadar çok dolandırıcı var ki daha yakın zamanda kuzenim dolandırıldı bu sayfanında fotoğrafları hiç orijinal değil gibi oradan buradan alınmış gibi geldi iyiki gördüm geçmiş olsun 😇
Nurcanben Arkadaşlar bildiginiz, güvendiğiniz bungalov yada Kapadokya turu falan düzenleyen firmalar varsa benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum Instagram üzerinden bildiğiniz sayfa varsa atabilirsiniz bana kullanıcı adım nrcntrkn 🙏
2minnosannesi_ Nurcanben canım savibuorg diye bir instagram sayfası var orayı kontrol et o sayfanın takip ettikleri gerçek işletmeler dolandırıcı çok biz o sayfanın takip ettiklerinden birine gitmiştik aralıkta çokta memnun kaldık.
Nurcanben 2minnosannesi_ bakıyorum şuan askim takip ettikleri arasında 2000 bin takipcili sayfalar falanda var hepsi güvenilir dimi 🙏
2minnosannesi_ Nurcanben hepsi gerçek hesaptır ama sen yanlış sayfaya bakıyorsun 538 takip ettiği var benim dediğim sayfanın istersen bizim gittiğimiz yerin bilgilerini de paylaşabilirim seninle cemre hanımdı sahibi çok ilgili nazik bir hanımdı
Nurcanben 2minnosannesi_ evet oraya bakıyorum aynen guvenilirmis şimdi konuştum sayfayla da sizin gittiğiniz yer neresiydi 🙏
2minnosannesi_ Nurcanben https://instagram.com/ahsaphanembungalov?igshid=MzRlODBiNWFlZA== bizim gittiğimiz yer burasıydı canım istersen görüş
busragil Nurcanben aaa valla mi😵 Verilmis sadakan varmis valla hevesin kursaginda kalcakti. Şuan happy mom un en buyuk faydasinu görmüş olabilirsin😂😂
Guzelanne56 Nurcanben ben size söyle bı yer onereyım mola Sapanca ben bı arkadaşımın tavsıyesı ıle geçen sene gıttım ucretın bı kısmını odedım bı kuşamını da gittiğim yere falan verdim gayet guvenılır bır yer kesınlıkle kuşkunuz olmaz bızzat kendım gittim ünlüler falanda onerıyor orayı
Ecmel33 Dyygu-ky üç nokta olan kısmı tıklayın ‘ bu hesap hakkında ‘ yazıyor oradan görebilirsiniz. Bir de yorumlar sınırlandırılmışsa Kesin sahte hesaptır