Nurcanben kızlar daha önce bu sayfadan bungalova gideniniz oldu mu kapora aticam da guvenebilir miyim emin olmak istiyorum
peri5860 Nurcanben Canım bence güvenme Parana yazık olabilir biz bir ara Rizeye gittik birebir elden ödedik yani güven çok önemli buralarda. Instagram’dan kıyafet vs alırım ama böyle yerlere para vermem asla kıyafet aldığım da iki yer var memnunum baya
Nurcanben -_Esra_- askim emin olamadım bende 2 tane mavi tikli hesap yorum atmış ama yine de ne bilim ya çocuğumun riskini dolandırıcıya kaptırmak istemiyorum 😂😂
Bulbulyuvasi Canım ben hiç gitmedim ama bu yaşa kadar öğrendiğim bir şey varsa instagramdan çöp dahi alınmaz güven olmaz çevrenden araştırıp baksan daha iyi olmaz mı
Nurcanben peri5860 bende kıyafet alırken bile 10 kere düşünüyorum kapıda ödemeli olmasına dikkat ediyorum falan buraya biraz daha yüklü bir para yatırmaya korktum o yüzden belki giden vardır diye şey ettim 😂
Nurcanben Sedefibrahim işte sıkıntı orda bir çok yere göre burası gayet uygun geldi o yüzden açıkçası guvenemedim
Ecmel33 Sahte hesap olma ihtimali çok yüksek. Son üç ayda dört defa hesap ismi değişmiş. Ayrıca haritadaki konum gölden çok uzak ormanlık bir alan
Dyygu-ky Ecmel33 nerden baktınızz acaba hesap ismi değiştirdiğine bakmakta fayda var bu tarz seylerde
Ecmel33 Dyygu-ky üç nokta olan kısmı tıklayın ‘ bu hesap hakkında ‘ yazıyor oradan görebilirsiniz. Bir de yorumlar sınırlandırılmışsa Kesin sahte hesaptır
[silindi] Ben sakarya da yaşıyorum. Eşim bi çok bungalov evlerin kamera ve alarm işini yaptı tanıdığı yerler var isterseniz sizin için sorabilirim. İnstagrama güven olmaz çok dolandırma haberleri çıkıyor.
Nurcanben [silindi] aa cok iyi olur gerçekten bayram için düşünüyorum çok uçuk fiyat olmaması tercihim sorarsanız bilgilendirin beni olur mu 🙏
Tubaut Nurcanben  Etiketlidiği fotoğraflara bakın böyle birşey var
Nurcanben Tubaut aa hiç görmedim çok çok teşekkür ederim tamda güvenilir olduğuna kendimi inandırmak üzereydim çünkü mavi tikli 2 hesap falan yorum atmış