Aysunh 30+2 haftalığız kızlar kilomuz 1300 grammış sizlerin nasıl doktora gitti iseniz ne dedi bilgileri paylaşalım benim ki dogum pozisyonu almış
Yildizim Aysunh en son 28. Haftada gitmiştim kontrolüm haftaya inşallah. 28. Haftada 1200 demişti kilomuza. Haftaya kontrolde 32. Haftada olacağız ben de merak ediyorum Doğum pozisyonu aldı mı diye
KlncA Aysunh maşallah size 🙏🏻 bugün 31+0 ım öğleden sonra randevum var 5 hafta oldu görmeyeli 🤗 İnşallah benimki de iyidir
Aysunh Muhammedamine herşey normal yerli yerinde dedi suyu kilosu herşeyi tam dedi normal dogum gözüküyor kafası aşagıda dedi pozisyon almış o kadar
Muhammedamine Aysunh tamam canım doktorun öyle dediyse herşey normaldir ☺️ Hayırlısı ile gelsin evladın 🤗
Oznurboluzun Aysunh 31 haftaligiz kızımla 30 haftalıkken gittim doktora 1.700 gram 42 cm de boyuydu 33 de gidicem bakalim ne diyecek benim ki dönmemişti doktorumuz gayet iyi dedi 33 de donmuş olacakmı onu merak ediyorum 😍♥️
Oyakubra Ben en son 29 + 2 de gittim 1.657 gram - 41 cm boy dedi MAŞALLAH :) nazar değmesin bebelerimize
HacerGk Aysunh biz de seninle aynıyız hafta da günde :) 1450 gr 39 cm olmuşuz Doğum pozisyonuna girmişiz
HacerGk Aysunh biz de seninle aynıyız hafta da günde :) 1450 gr 39 cm olmuşuz Doğum pozisyonuna girmişiz