Bekaske Test yaptıran ya da yapan bir laboratuvarda çalışan var mı? İstanbul’da yaşıyorum burada fiyat bilgisi güvenilir bir yer bilen varsa bilgi paylasabilir mi
pinklovermom Bekaske Ben 1 hafta önce yaptırdım. Dünde sonucunu aldım. Nipt Plus ta yaptırdım istanbul. Gelip evden kanı aldılar.
Dyygu-ky Bekaske bende yaptırdım 8250 tl idi cok cabuk sonuc veriyor burası ama daha uyguna olan yerler yazmışlardı daha once postlarda
Bekaske Nazli30 İstanbul’da üç yerden fiyat aldım 8000 tl - 6700 tl -250 dolar yani 5000 tlye falan denk geliyor
Bekaske Dyygu-ky evet ben üc yerden fiyat yazdım iki yerden daha aldım toplam 5 yer 5 bin diyen de var 10.450 diyen de hangisine güvenip yaptıracağız şaşırdım yani
Nazli30 Bekaske doktorum hepsi aynı ne kadar fark anlatsalar da cihaz aynı cihaz bütçenize uygun olanı seçersiniz demişti o yüzden bende fiyat araştırması yapıyorum şimdi
Papatyam17 Bekaske biz de Çanakkaledeyiz 2 ay kadar önce yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam 8500 a yaptırmıştık panaroma diye bir markaya