Papatyam17 Kizlar Medicalpark cem beye gidiyorum ayrıntılı ultrasonu başka bı doktorda yaptıracağım o şekilde söyledi doktorum yaptirabileceğim doktor öneriniz var mı acaba
nevzatbaskomser Papatyam17 Cem bey önermiştir, devlet hastanesinde süreyya hanım, öEl olarak memet ali ve necmettin beyi öneriyor. Araştırma hastanesinin detaylısını beğenmiyor ki ben de memnun kalmamıştım 2.defa memet ali kılçık’a yaptırdım
Churcill Papatyam17 doktor sanırım ekrandan yeşil alan açıyormuş ondan sonra mhrs den randevu aldım gittim direkt. Ama biraz zor bulunuyor hemen gitmeniz gerekiyorsa randevu bulamayabilirsiniz
Churcill Papatyam17 ya da araştırma hastanesi yapıyor radyoloji bölümüydü galiba orda doktor bilmiyorum
Papatyam17 nevzatbaskomser Mehmet Ali kılçık ve Necmettin beyi önerdi bana da muayenesi nerede tam olarak acaba bı de ne kadara yaptırdınız
nevzatbaskomser Papatyam17 Muayenehanesi demircioğlu caddesinden cuma pazarına doğru dönerken teknosa varya, yeni belediyenin olduğu meydanda pasaj var tabelasını da görürsünüz orda 2.katta, mart’ta 1000 tlye yaptırmıştım.
Papatyam17 nevzatbaskomser canım randevuyu normal muayene randevusu olarak mı alıyrouz yoksa özellikle belirtmemiz gerekiyor mu ayrıntılı ultrason diye
nevzatbaskomser Papatyam17 Belirtmelisiniz, daha uzun sürüyor ve erken çağırıyor bebek bazen dönmüyor istediği yeri net göremeyice bekletiyor tatlı ye yarım saat 1 saat sonra yine bakcam diyor mesela. O yüzden detaylı ultrason randevusu diye alın