Mom2123 Kızımın adı Rüya. Şimdi ikinci kızımız olacak Mira veya Ela ismini düşünüyoruz. Bu isimleri de beğeniyorduk: Doğa, Elisa, Mihra, Hayat, Almila, Ayliz, Nefes, Aysima, İlay, Efnan. Belki fikir olur :)
Sinems Fatoserin kızım olcak gökçe düşünüyorum bende. Gökçen de de akkım kalmıyor değil. Sence kulağa nasıl geliyor 😅
Aysegulgnc Sinems işinize karışmak gibi olmasın ama bende gökçeni daha çok beğeniyorum birde tanıdığım bir gökçen vat çok güzel bir kız ya aşırı güzel belki o sebeptendir bilemiyorum ama çok beğeniyorum:)
busraterzi Sinems sağlıkla gelsin inşallah sanki Gökçe daha hoş geliyor yine de siz bilirsiniz tabi 🌸
Fatoserin Cgdem123 şöyle söyleyeyim öyle olacağını bilsin 5 tane daha doğururum 😂😂 tek sorun çok hareketli ama canı aşırı yanmadıkça hiç ağlamaz huysuzluk yapmaz mutlu Güler yüzlü bir çocuk bebekliği çok sakindi 🙂🙂
incikaya Demetus pera ismini ben çok istemiştim ama yok kedi ismi gibi yok şöyle yok böyle soğuttular beni aklım haâlâ pera da ama koymıycam sanırım
glbyzgkhn beyzanurytt Bizim düşündüklerimiz Kız - Gökçe - yıldız Erkek kuzey- güney Ama icimize en çok sinen gökçe ve güney eşimle.ismimize uyumlu
tubimom beyzanurytt ben birdaha fikir vermem geçen biri yazmış düzgün isimler paylaşın bilmem ne sanki okuduğunu koyuyor herkes sadece fikir😀
neanladinyurdagul Bir kızım var meva şimdi bir kızım daha olcak nasip olursa onada mina koymayı düşünüyorum sizlere araştırdığım isimleri koyyım aşağıya. ❤️ Ravza. Mihran. Hasna Meva. Seray. Liam Ayza. Selis Arden Mina. Belvin Asel Sare. Elen. Lena Amara. Arsen. Halime Alvina. Elis Arya. Pera Belinda Renas Raşel Mila Ahsa. Liva Yade. Alya Yazel Belinay. Lina Yezda. Evşen Berra. Elisa Nur. Yüsra Vera. Hurilayn Ecmel. Nurulayn Lilyana. Zümra Belis Arden
Demedov neanladinyurdagul bu ne Allah aşkına saçma sapan isimler hayır çoğu Türkçe bile değil. Farklı olacağız diye yavrularınızı harcamayın:)