Bet1 çarşamba günü sizinle mesajlaşırken doktor aradı bebeğinizi emzirmeye gelebilir misiniz diye. Hemen geldim hastaneye ,2 saat yolum var işte, hastaneye gelince anne oteline yerleşmemi soylediler. Bebekle uyumuma bakacaklardi.
Akşam 5 buçuk seansinda denedim ilk kez, yol uzun olduğundan 2 buçuktaki seansı kaçırmışım. Normalde emzirme hemşiresinden egitim aliyormuşuz gündüz ama geç gittiğim için eğitimden de haberim yoktu, bana yoğun bakim hemşiresi verdi bebeği. Biraz zor oldu benim için ,çünkü hâla solunumu için cihaz var. Ciğerleri daha gelişecek. Bir de benim emzirmemle kalmayip ağzındaki hortumla besleniyor.Dolayisiyla mememi ağzına alması da zor ağzında hortum varken. Ben biraz beslenmesine odaklandım ama hemşire senin doyurmanı beklemiyoruz dedi. İşte üç seansta emzirmeye çaliştim.
Saat 23.30 daki seanstan sonra gece seanslarina gelme, dedi hemşire. Sen de dinlen ,bebek de dinlensin, çok yoruldu bebek dedi. Sonrasinda ertesi gün emzirme hemşiresiyle tanistik .Bebek çok yoruluyor ,emzirmek için biraz daha zaman var dedi.