mhmtsmy Ben yeni hamileyim .sağlık ocağına gidip yaptırdım testi ,gebe olduğumu not düşerek çabuk çıkmasını sağladılar sağılsınlar.11 gğnde çıktı sonuç negatif şükür olsun.eşimin daha çıkmadı ama ..zaten 2 si de pozitifse sıkıntı oluyormuş
myangelson Deletedmom_103 2021 sonu muydu o zaman 22 senesinde tamamen basladi ben 20 diye hatırlamışim o yanlış olmuş 🤦🏻♀️
arirangg Feyzaclk Evet eşinizin e nabızında vardır. Eğer yoksa aile hekimi eşinizin tc kimlik numarasıyla görebilir.
myangelson Feyzaclk senelerde yanlışlık olmuş seneyi karistirmisim 😑 iyi yapmışsın aslında sağlık ocakları falan bilgilendirmesi lazım ben kendim gidip öğrenmeden hiç soylemiyorlar bile ben sordum evet bakılıyor eşinden kan alalım dedi
Ranakzrn Feyzaclk bende şimdi gördüm paylaşımları çok üzüldüm en kısa zamanda sağlıpına kavuşur inşallah🙏🏼 benimde aklıma direk bebeğim geldi salı günü bebeğimi görücem o gün mutlaka sorucam doktoruma Allah sma hastası olan bebeklere ve diğer tüm hastalara şifa versin inşallah 🤲🏼
Sadebikahveee Ben de gördüm o paylaşımı oturup agladım 36 haftalıgım ama sma testi yaptırmadık hiç çok korkuyorum 🥺
mhmtsmy Sadebikahveee ayrıntılı ultrason yaparken falan ya da kan testinde falan rutin de bakılmıyor mu?
Feyzaclk Sadebikahveee şimdi de yaptırabilirsiniz eşiniz kan verebilir takipli olduğunuz doktor varsa erken cıkar
Gebeysek1 Feyzaclk bende aynı paylaşımla üzüldüm. Biraz araştırdım, belirtisi nedir ilaç ne kadar vs diye. Gerçekten zor bir durum. Eşim test yaptırdı negatif çıktığı için bana yapmadılar. Rabbım kimseyi sınamasın böyle hastalıklarla
sulekzl Gebeysek1 bizde yaptıralı baya oldu saglık ocağında eşim vermişti temiz cıktı galiba kimse aramadı ama acaba sonradan gene sma olunur mu Allahım düşmanına yaşatmasın
myangelson mhmtsmy sma benim bildiğim topuk kanından anlaşılıyormus öyle hamilelikte olan detaylıda falan değil
Feyzaclk sulekzl biz de aynı durumdayız hekim aramazsak negatiftir dediği için geri aramadık ama tekrar sonucun peşine düşcem
mervee19_ sulekzl kuzenimde sıkıntı çıkmıştı kan testi pozitif çıkmış aramışlar eşimde sma taşıyıcılığı saptanmadı diyor sonuça e nabizdan bakın içinizi rahat tutun Allah’ın izniyle hiçbirsey olmaz