Gulsahim Ebru_20 bende de var troit şuan da atağa geçmemiş ama gecseydi doktor emin ol soleyip verir ilacı affetmez..sağlıkla bebeğini kucağına al canım
CgladaP Ebru_20 ilk hamileliğimde sadece folik asit içmiştim. Sonra bi gelişmeyen gebeliğim oldu. Bu hamileliğimde de 5 ayrı vitamin falan filan içiyorum 🤷♀️
Badem_gozlum_ Babykalfa regenesis Max da OMEGA 3 varya ayriyeten mi kullanıyorsunuz? Bende kullanıyorum bu ilacı ondan sordum
Evrem990 Badem_gozlum_ bende regenesis max kullaniyorum bi kaç kere almayi unuttum bi sorun olurmu acaba
ElaytA Ebru_20 16. Haftaya kadar folidoce, sonra elenatal 2 verdi doğuma kadar dedi. 20.haftadan sonra ekstra kan ilacı, demir ilacı ve magnezyum basladi. Şu an 30 olucaz bakalim
MaviJournal Calcıday d3 ve ferrum küçük şişe demir ilacı kullanıyorum. Vücut üretmiyor çünkü bunları. Besınlerle tamamlayacağım vitamınlerı de hap vs olarak almıyorum acıkcası yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Çok ilaç kullanma taraftarı değilim.
Miniikmucizem Ebru_20 decavitle devit3 kullanıyorum sadece basindan beri 35. Haftadayiz demir ilaci eklendi sadece ☺️
alparslangur 3 aylık olana kadar folidoce folik asit kullandım 17.haftamda da regenesis Max ve bestiron verdi onları kullanıyorum🥰