06Seyma-06 Birtane de ben varım bunu yaşayan. 36 haftalık hamileyim perşembe günü doğuma karar verecek doktor. 25.haftadan beri yüksek tansiyon ile uğraşıyorum günde 3 kez Alfamed alıyorum sürekli ölçüyorum hepbi14 lerde. Doktor çatına bakalım ancak sezeryan olma ihtimalin var ve eğer öyle olursa 38 lerde alırım seni dedi. Hiç takıntı yapmıyorum hangisi iyiyse ikimiz için öyle olsun dedim bende bekliyorum perşembeyi şuan
Sena-cy00 06Seyma-06 Haftamız bile aynı resmen aynı şeyleri yaşıyoruz 🙈🙈☺☺ Dediğiniz gibi tek hayırla, sağlıkla gelsinler inşallah yavrularımız.. Rabbim her türlü kolaylıkla güzelce sağlıkla ve hayırla geçirsin inşallah hem doğumlarımızı hem de yavrularımıza kavuşmayı.. ❤
zeynozey Birmelekgibi kız sondayı takarken hissetmiyosun bile korkma ameliyat öncesi takılıyor ama 0 his🙂🙂
Sena-cy00 zeynozey Sondayı çıkarırlarken nasıl oluyor peki? 😶 Ben çıkarılmasını daha çok merak ediyorum acı, sızı oluyor mu diye 😶😶😶
06Seyma-06 İlaca rağmen 14 lerde hala tansiyonum ama inanın 36.haftaya zor geldim korka korka geçti hamileliğim
Sena-cy00 06Seyma-06 Benimde ilaca rağmen hep aynı geliyor tansiyonum 13 e 8 bazen 13 e 9 arasında çoğunlukla..
Sena-cy00 Gulsum2019 Öyleyse gene iyiymiş ben biraz da bilmediğim için korku gibi birşey olduydu sanırım ondan..
Sena-cy00 Nymphy Korkmayın, Rabbim doğumunuzu hayırla, sağlıkla, kolaylıkla geçirsin inşallah.. Biz ne kadar istesek de herşey nasip işi.. İnşallah kolaylıkla, hayırla, sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza.. Minik yavrunuzu düşünerek sakın kalmaya çalışın 🌸🌸🌸
06Seyma-06 @Sena-cy00 amiiin canım inşallah. Rabbim güçleştirmesin kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle hayırla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eğlesin. Bu zorlukları hiç yaşamamış sayacağımız güzel günler gelsin inşallah. İsteyen dileyen bekleyen herkese de Rabbim nasip etsin😌😌🤲
Seymayvzz Gulsum2019 Bende sezaryen istiyorum. Normal doğumdan korkuyorum. Ama normal doğum içinde çatım uygunmuş. Sizin çatınız uygun mu acaba? Neden sezaryen istediniz?
Gulsum2019 Seymayvzz ben de normal doğumdan korkuyordum kendim sezaryen olmayı istedim çok rahat geçirdim ve çok hızlı toparlandim inşallah sizin de kolay geçer🙏