naneliseker_ Kızlar yarın 4+6 olacağım. Özele Randevu aldım ama iptal mi edeyim 5 haftalikken mi gideyim bilemedim sanki erken gibi dünde beta 275 di… Siz kaçta gördünüz keseyi 😌🙌 Tecrübelerinden pay alayım..
myangelson naneliseker_ ben 5 haftalıkken gittiğimde gördük karından keseyi betami bilmiyorum düzenli artış takip ettikten sonra bıraktık
beyza_77 naneliseker_ bence biraz bekle canım ben 5+1 de gördüm keseyi. adetten 2 gün sonra yanı 4+2 de betam 282 çıkmıştı
Deletedmom_103 naneliseker_ aşkım bekle biraz bence istersen ama gerçi ben ilk devlete gittiğimde doktor 5+1 demişti görmüştü keseyi bana göstermedi. Ertesi gün özele gittim orda görmüş oldum 5+2yken ama bata göre 5+6ydı. Çünkü beta 3000 küsürken görülüyor diye biliyorum 🌺
myangelson naneliseker_ garanti olsun istersen 1 hafta sonra git bence direk karından görmüş olursunuz
Nubarerdan naneliseker_ bencede erken ben 6 haftalikken gitdim kese gorunuyordu. Biraz daha bekleseniz iyi olur, hem kalp atisinida duyarsiniz
naneliseker_ Nubarerdan ben kayiplrim olduğu için haliyle sabirsizm ama haftaya kadar beklemem de faydama olacak sanırım.
Nubarerdan naneliseker_ evet sabr etmeniz sizin icin iyi olucaktir. Ben kalp atisinida o zaman duydum. Insallah saglikla alirsiniz kucaginiza bebeginizi❤️
beyza_77 naneliseker_ kayıplarım var demişin pihtilasman var mi canim kac haftalık düşük oldu öyle bi durum varsa hiç bekleme git ben 3+6 da gittim igneye başladı doktor benimde kayıp var pıhtılaşma var
naneliseker_ beyza_77 1 haftadır iğne kullanıyorum kuzum, ondan içim ferah eşimde bekleyelim zaten diyorum ayriyeten coraspirin verdi doktorum . Akşam hap. Sabah iğne şeklinde ilerliyoruz