2bebek1huni Deletedmom_116 cok şükür sona yaklaşmışsın şimdi de gelmiyor bakk 😀 güzel bir başlangıç olur inşallah
Deletedmom_116 2bebek1huni şükür korkuta korkuta bulduk sonu acillerd emesur olduk falan🤣🤣Ama Gelmiyo çok kötü agri vuruyo belimden karnıma bacaklarıma serçe parmagim bile ağrıdan sizliyo desme inanmazsin belki 🥺karnım taş birine desme doguruyom der ama yok 🤣🤣
tubimom Deletedmom_116 doğru bizde köyde büyüdük klozetmi vardı😀 doğum sırasında da tuvaletin geliyormuş gibi bir his oluyor zaten 😌
Deletedmom_116 tubimom Klozete oturamam gi zaten soğuk Totom üşür 🤣🤣Öyle hissimde var ama gelmiyoo bu el atcam kendime az kaldi
tubimom Deletedmom_116 merdiven in çık ördek gibi yürü herşeyi yap kız erkek mi seninki kızlar çabuk geliyor heralde benimkide erkek şu an gelmez diye korkuyorum valla
Bulbulyuvasi Deletedmom_116 kız ilişki denedin mi riskli mi değilse biraz iliskiye gir sıcak duş hurma ananas kayısı ne varsa ye doğur arttk şu paşayı yeter hahshaf
Deletedmom_116 tubimom Yuruyemiyorum artık çatı kemiğim tuzla buz olmuş sanki aşırı derecede aciyo erkek benimki ama belli olmuyo diyolar 😁
tubimom Deletedmom_116 benimde karnım top gibi 😀ama kızımda da aynıydı . Bende uzun yürüyemiyorm 27 haftalık kasiklar ağrıyor hemen zaten progestani yeni bıraktım