Melekler12 Deletedmom_116 canım doktorun bazı bitki ilaçlarını onermedimi sana vajinayı yumsatip açılması kolay olsun diye
1anne2bebek__ Deletedmom_116 yalnız şu profil fotosu da beni benden alıyor her görmem de. Sanki çocuk doğmuyor bir türlü de içinde yanmış kavrulmuş gibi geliyor 🤣
Deletedmom_116 1anne2bebek__ 😂😂Benim şansım o kadarına izin verir aşkoo gelmez gelmez bı bakmisisn yol ortasinda 😂
1anne2bebek__ Deletedmom_116 rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah herkese. Bi sancıda sağlıkla herkes bebeğini kucağına alsın. Rabbim isteyene de nasip etsin sağlıklı iyi evlat 🫶🏻🤲
Papatyaaaaaa Deletedmom_116 yağmur duası gibi toplu dua edelim doğur diye 😂😂 sen böyle yaptıkça o çocuk inatla 40’ta doğacak bak 😂
elifbzdmr28 Deletedmom_116 geleceği zamanı biliyordur o merak etme sen son zamanlarda zaten bı an önce doğurmak istiyo insan
tubimom Deletedmom_116 benim suyum gelmemisti ilk doğumumda o sırada orda patlatıldı bel ve kasık ağrısıyla başladı yani olabilir de olmayabilir de 😀
Deletedmom_116 tubimom Bende umutsuzum suyum gelme diye düşünüyorum sen düşün akıntım bile yok denilcek kadar azaldı😂
tubimom Deletedmom_116 suyla çok bağlamamak gerek ben 27 haftalık oldum sanki altıma yapıyorum hep 😀ben alaturka tuvalete oturmuştur abooo sancı bir girmeye başladı akşam doğurdum 😀
Fuhrer Deletedmom_116 27. Haftadayim aynı problemler bende var yataktan kalkarken resmen yuvarlanarak kalkıyorum yatarken bir agrii bir sızı ruhum çekiliyor 😅😅😅