Gzmklnncc Kızlar eğer gebelik yoksa tüp bebek düşünüyoruz.. İnternetten baktım 25 yaşından başlıyormuş tedaviye daha küçük olup tüp bebek yaptıran var mı? Fiyatları ne oldu ? Hangi sebepten tüp bebek oldunuz ? Kayseri’de hangi doktoru önerirsiniz?🥹
Haticeongun Gzmklnncc ben tüp bebek sürecindeyim 25 yaşındayım canım pko var bende Kayseri’de Mustafa taş öneririm
Kocburcuu Gzmklnncc Hastanın durumuna göre tedavi süreci ve ücreti degisebilir. çok maliyetli malesf iğneler vs ben ankarada tedavi oldum fakat bu süreçde duyduğum kayseriye mustafa taş sanırım🌼
Aslaninannesi01 Gzmklnncc 23 yas altına rapor çıkmıyor benim transfer olduğum gün transfer olan bir arkadaş vardı 21 yaşındaydı ikinci transferydi Yaşın onemi sadece raporda var
Aslaninannesi01 Gzmklnncc Adana’da oldum benim ilaçlar muayene test ücretleri dahil 12 bin falan tutmuştu şuan sadece opu+transfer 12000 diye duydum raporsuz fiyat bu ilaçlar muayeneler hadi tutsun 30-35 bin
Gzmklnncc Kocburcuu teşekkür ederim soruyum ben bi birde şey ne kadar tuttu 20 bine yaptırmış bir tanıdık ama burda hep 100 tutuyor diye gördüm
Haticeongun Gzmklnncc yaş sorununu bilmiyorum canım 50 bin tuttu canım tedavim ama sanırım değişkenlik gösterebiliyor tedavilerde kişiden kişiye
Kocburcuu Gzmklnncc ortalama kullandgm iğneler sadece 15bin tuttu benım😇 opu tranfer ilaçlar derken 55bini buldu bizim
64Demet64 Gzmklnncc tedavi sureci kisiye gore farkli oldugu icin fiyat da degisiyor ama ortalama 50 80 bin arasi olan var cogu zaten ilac icin olan ilaclar pahali
Kocburcuu Gzmklnncc inşaallah buna gerek kalmaz 🌼 geçikmenz fazla ise kan verin hayırlısı ile güzel sonuclara
64Demet64 Gzmklnncc ne zamandir aktif deneme var ? Cunku 1 sene korunmasiz dan sonra olmuyorsa o zaman tedaviye baslaniyor. Ayrica unutma her sorun kadinda olmuyor eşindede sorun oldugu icin hamilelik olmuyor olabilir
Gzmklnncc 64Demet64 sadece yumurta tembelliği sorunum var eşimden sperm testi istemedi daha önce hamile kaldım yani ben öyle biliyorum biraz doktorlar tarafından dalgaya alındım sanırım🤷🏻♀️ 2 senedir korunmuyoruz hemen hemen 1 senedir de olmuyor daha fazla bile olabilir
64Demet64 Gzmklnncc daha once hamile kaldinda erkeginde sperm durumu hep ayni kalmiyor yasam stiline yaşa vs göre degisebiliyor bugun iyidir 2 yil sonra kötülesebiliyor. Tup bebek merkezine gittiginiz zaman zaten esinizdende kontrol isterler
Mzzz Gzmklnncc tüp bebekte yaş sınırı var mı bilmiyorum ilk defa duydum ben 25 yaşındayım 80-100 bin arası tutmuştur maliyeti yani 20 bin tutmasının imkanı yok belki devlette falan yaptırmıştır ama devlette de prosedür çok diye biliyorum ama özelde imkansız bu kadar az paraya zaten ilaçlar tek başina 20 bin tutuyor 🥺🙏 valla tüp bebek önerilecek bir durum diye Allah kimseye yaşatmasın maddi manevi zor bir süreç ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok 🙏
Gzmklnncc 64Demet64 aaa o zaman versin sprem testi ben tekrar gidicem tedavi için tüp bebekten önce ona da bakılsın öyle olduğunu bilmiyordum kadınlarda değişiyor diye biliyordum birde doktor bana erkeklerin 32 den sonrası tehlikeli dedi biz nasıl menopoza giriyorsak onlarında engelleri oluyor diyordu 🤦🏼♀️