haniferesko Kızlar 37+4 olduk. Bebeğim felaket derecede hareketli kasıklarımda hissediyorum. Dakikada bir tuvaletteyim var mı böyle olan ? Ayrıca en son tersti. Hareketlerinden uyuyamıyorum 🤦🏼♀️
Senaykork haniferesko 31+5 , dönüp duruyorum hiçbir pozisyon da rahat edemedim sürekli lavabo 😏 Benim mide ters vaziyette eşimde rahmin önünde duruyo
Denizinci haniferesko bende uyuyamayanlardanım bu gece. Kızım yanımda yattı. Onu yatağına yatırdım . Şimdi de benim uykum kaçtı. Bir de karnımda oğlum yokmuş gibi hissediyorum . Ya saçma farkındayım ama . Ne bileyim sanki içim boş gibi . ☺️
Suheyla2 haniferesko ayyyy saat başı uyan geri uykuya dalmadan bide ne ara görürüm bilmem sma sapan rüyalar🙊
CeydaST haniferesko ben 36+6 yım uyuyorum da tuvalete kalkmak ne zor. Dönemiyorum kalkamıyorum.. Kalkıyorum karnımın içi acıyor aşağı baskı var 😮💨
haniferesko Senaykork uyku haram oldu vallahi ters diye ekstra korkuyorum doğum başlarsa nolur diye 🤦🏼♀️
haniferesko Denizinci benim oğlumda yanımda şuan ama karnımda ki oğlum sanki yanımdakini kıskanıyormuşçasına tekmeliyor 🤣
Gezgin1Anne Beni de bir sıcak bastı uyudum uyandım bir türlü uykuya geçemiyorum. 31.haftadayım böyle bir geçecek son dönemler. Yandık böyle ise çok darlandırıyor beni. Karpel tünelde var sanırım eller uyuşuk uyuşuk.
haniferesko Gezgin1Anne ay beni de kaç gündür ateş basıyor uyuma stilimde değişti üstüne 🤦🏼♀️ Kolumu yastığımın altın koyuyorum on dk sonra kolum yok sanki 🤣
Suheyla2 haniferesko ayyyy yok şaka bir yana şu an doğurmamak için hem ben hem doktorum elimizden geleni yapıyoruz daha önce iki kez erken doğum yaptım Allah kimseye o yoğunbakım kapılarına baktırmasın varsın ben hiç uyymayım ama gökçe kızım en az iki hafta daha içimde dursun😇😢
haniferesko CeydaST tutuyorum bir de bazen hiç iyi değil 🤦🏼♀️ Hele dönmek ve o tuvalete kalkışta ki vajina ağrısından hiç bahsetmiyorum bile 🙄🤦🏼♀️
Hilalyrdkll haniferesko 37+5 bende uykusuz geceler başladı mideme baskı yapıyor sanki midem bulanıyor . Heyecandan da uyuyamıyorum artık son 7 🥹❤️
Bet1 haniferesko 32+1 bende tam 7 8 kere gittim tuvalete en son gidişte dalamadim artık güm güm vurduğu için 😂 benimki de yan duruyor 3 4 gün önce baş gelisti döndü siti var vajinada sol da ayakları sağda kafasi 🤷🏻♀️
glz87 26+5 ay bende uyuyamadım 2 li rakamlara düştüğümden beri bi heyecan bastı 2.ye hamileyim fakat sanki ilk defa hamile kalmış gibi hissediyorum 🤭🤭😂
Tusse18 Merveeenurrr canım prilam kullandıysan eğer onu bırakırken uykusuzluk yapıyormuş doktorumla konuştum
Anonim3447 haniferesko uyusam bile sabaha kadar en az 4 kere tuvalete kaldiyorum 3 defa de susamış halde kalkıyorum geri uyumaya cebelleşme cabası ama adında uyuyorum güya