Kızlar nasipse perşembe gunu sezeryan ile dogum yapicam oğlumu birakip nasil gidicem hastanede 2 gun nasil gececek onsuz hic bilmiyorum ogluma baktikca agliyorum devlette yapacagim için yanimda kalamiyor onu cok ozlucem kendimi bunu dusunmekten durduramiyorum sürekli agliyorum 😢

zehra33_ Ben daha beş aylık hamileyim bende şimdiden onu düşünüyorum. Nasıl bırakıcam gidicem aklım hep çocuğumda kalıcak🥲

zehra33_ insn bende aynı tek korkumda arkamda bırakıp gitmek bakıp bakıp ağlıyorım doğumdan falan korkmuyorumda kızım birde acaba sonradı üzülcekmi hakszlıkmı ettim diyprum🙄

zehra33_
    Ah kuzum ya, hep güzel düşün, Allahın izniyle ona kardeşini getireceksin ve ömür boyu beraber olacaklar hiç kendini ve karnındaki kuzuyu da üzme ❤️🎈

Bende aynı durumdayım kızımı bırakıp gitmek çok zoruma gidecek bir haftam kaldı🥹🥺

matmazelsu gercekten elde degil uzulmemek diyorum butun kadinlar bu sekilde diye ama ona baktikca üzülüyorum 😢

Mucizemol1 gercekten cok zor bebegime kavuşmak istiyorum sonra hemen iyilesip ogluma koşmak istiyorum

zehra33_ benimki 4 buçuk yaşında olmuş oluyor kardeşi doğunca oğlumla kuzenim aynı yaştalar ondan köyen anneme bırakıcam onu 2 gün kuzenimle oynarken beni aramıyor zaten ondan düşünmüyorum sevdiği birine bırakın hem siz darlanmazsınız hemde o sıkılmaz

Eflinnisa bende babasina amcasina ve teyzesine birakicam ama yinede beni sorucak hic ayri kalmadik uzulur mu napar diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi

zehra33_ ben yolluyorum anneme bazen alıştı yani cünkü hiç bırakmadan direk bırakınca çocuk içinde zor olur senin içinde doğuma gitmeden en azından 1 akşam felan kalsn istediği birinde canım alıştırmaya başla

zehra33_ aynı duygular doğum yaklaştıkça bende de var.Anneme daha bugün bahsettim bundan

zehra33_ aynıyım . Doğuma eşimden başka gelecek kişi de düşünüyorum yok kimse kızım nolacak oda var. Hayırlısı artık

Eflinnisa oyle bir imkanim yok malesef gurbetteyim annem yeni geldi babasi ile birlikte uyuyorlar bensiz ama ben duygularimi asamiyorum

zehra33_ oglum 4.5 yasinda birakin 1-2 günü babasiyla onu 1 hafta biraksam gozum arkada kalmaz hicte beni aramaz hastanede bi gece kalicaz hersey yolunda giderse annem benimle olucak, oglum babasiyla hic kafaya takmayin bence