Kızlar nasipse perşembe gunu sezeryan ile dogum yapicam oğlumu birakip nasil gidicem hastanede 2 gun nasil gececek onsuz hic bilmiyorum ogluma baktikca agliyorum devlette yapacagim için yanimda kalamiyor onu cok ozlucem kendimi bunu dusunmekten durduramiyorum sürekli agliyorum 😢
İlk çocuğu birakip doguma gitmek😢
zehra33_ insn bende aynı tek korkumda arkamda bırakıp gitmek bakıp bakıp ağlıyorım doğumdan falan korkmuyorumda kızım birde acaba sonradı üzülcekmi hakszlıkmı ettim diyprum🙄
zehra33_
Ah kuzum ya, hep güzel düşün, Allahın izniyle ona kardeşini getireceksin ve ömür boyu beraber olacaklar hiç kendini ve karnındaki kuzuyu da üzme ❤️🎈
Bende aynı durumdayım kızımı bırakıp gitmek çok zoruma gidecek bir haftam kaldı🥹🥺
matmazelsu gercekten elde degil uzulmemek diyorum butun kadinlar bu sekilde diye ama ona baktikca üzülüyorum 😢
Mucizemol1 gercekten cok zor bebegime kavuşmak istiyorum sonra hemen iyilesip ogluma koşmak istiyorum
zehra33_ benimki 4 buçuk yaşında olmuş oluyor kardeşi doğunca oğlumla kuzenim aynı yaştalar ondan köyen anneme bırakıcam onu 2 gün kuzenimle oynarken beni aramıyor zaten ondan düşünmüyorum sevdiği birine bırakın hem siz darlanmazsınız hemde o sıkılmaz
zehra33_ ben yolluyorum anneme bazen alıştı yani cünkü hiç bırakmadan direk bırakınca çocuk içinde zor olur senin içinde doğuma gitmeden en azından 1 akşam felan kalsn istediği birinde canım alıştırmaya başla
zehra33_ aynı duygular doğum yaklaştıkça bende de var.Anneme daha bugün bahsettim bundan