ZeynepEdaa Melhaercan üzüldüm.hangi toz deterjan kullandiniz ki ? Ben dalan roxy alirim diye dusunuyodum umarim o degildir 🤦
Birsenvergili ZeynepEdaa ben yıkadım canım o yüzden rahatça yıkayabilirsin çekme vs yapmadı fakat renkli beyaz ayır olur mu birde yünlü şeyleri fazla çıkma hafif ıslak kalsın sünüp küçülmesin
Melhaercan Deletedmom15257 serapcim bebeğin nasıl iyi demi. Bizim komşunun 3 gün önce evde kalbi durmuş 1 kere ambulans geldi apar topar götürdüler hastanedede 3 kere daha durmuş suan yoğun bakımda 😔 çok zorlu bi süreç ya allahım şifa versin
Deletedmom15257 Melhaercan iyi cok sukur cnm bizde bi gece gittik cnm acile bizede solunum.bagladilar ilk geldiğimiz zaman halende takip ediyoruz morarma falan görünce direk götürüyoruz nasıl olduki nedeni belli değil mi belki süt kalmıştır boğazında
Melhaercan Deletedmom15257 annesiyle yüzyüze gelemedim hiç daha üzülüyorum beni etkiliyor o.küçük bebeğin durumu vatsaptan görüştük sürekli hastaneye gidip geliyorlar bide kendisi çocuk hemşiresi ilk müdahaleyi kendisi yapmış 3 gündür yoğun bakımda durumu riskliymis suan
Deletedmom15257 Arzymn 😂🤣🤣cikmiyir valla onlari ben once elimle iyice savunla temizliyorum sonra makinaya ya bence 30 hiç belini temizlemez ısısı çok az çünkü 40 en iysii
Htcmstfomer ZeynepEdaa ben 30 derece ve 30 dakikalik programda yikiyorum dogum yaptm hala oyle yikiyorum oyle uzun yikanmasina gerek yok hep elbiseler zaten minnacik oldugu icin cok yipraniyor o kdr yikaninca cnm
Deletedmom15257 Melhaercan allah yardımcısı olsun cnn cok zor evet :( ne diyeyim ki simdi hastane takip ediyor 2 hafta solunum nabız eğer yükselme yada düşüş olursa yollamıyor onların bakilmadi mi
Deletedmom15257 Melhaercan yok.canim aniden olmaz vardır bi nedeni bizimki oyle olduğunda mesela otri bebe kullandım çok çekmekten nefesiz kald çocuk