ZeynepEdaa Gunaydin kizlar bugün nasipse kizimin kiyafetlerini yikamayi düşünüyorum inşallah .deterjan kalintisi kalmasin zaten kirli değil kullanilmadi diye sivi deterjan aldim .sorum şu. Makinemde bebek giysileri yikama programi var 2 saat 52 dakika.bana biraz uzun bi saat gibi geldi derecesini ayarlayabiliyorum fakat kaç saatte yikayacagini ayarlayamiyorum yardimci olabilecek olan var mi.kaç derecede kaç saat yikamak daha iyi olur bilgili annelerden yardim alabilir miyim
ozgeya ZeynepEdaa 30 derecede 30 dakika yıkamak yeterli,ben 3 aydır öyle yıkıyorum.ideal olan saat ve derece bu🤗 daha yüksek ısıda yıkamayın,hem çekiyor hem de yıpranabiliyor hemen.
Deletedmom15257 ZeynepEdaa canim ben hep 30 yıkardım inan temizlem8yor artık 40 ta yıkıyorum temizleniyor
Bittersweet ZeynepEdaa yarim saatlik lrogramda 30 derecede yikasan yeterli ilk sefer oldugu icin. Zaten utuleyeceksin mikrop kalmayacak
ZeynepEdaa ozgeya Tesekkur ederim 🙏 30 derecede güzel duruluyor mu peki ? Toz deterjana geçince durulumada sıkıntı yasayanlar var makinede
Melhaercan ZeynepEdaa tozla yıkadım ama beyazlarda sıkıntı yaşamadım renklerde sıkıntı oldu bidaha tozu kullanmam renklileri beyaz beyaz bırakmış sonra bidaha yikadik içime sinmemisti 😄en iyisi sıvı deterjan benim için
ZeynepEdaa Deletedmom15257 tesekkur ederim 🙏 kaç saatte yikiyorsunuz peki durulamasinda sıkıntı yasamiyim bari 😄
Deletedmom15257 ZeynepEdaa 40 40 yapıyorum cnm çünkü 30 da denedim gene temizleniyor çünkü ven kızıma ka ilaci veriyorum lekesi kalıyor ve zaten 40 derece yüksek derece değil yani bence rahatlıkla yıkayabilirsin
Deletedmom15257 ZeynepEdaa ha eğer ilk defa yıkarsan 30 da yıka 15 dk bile yeter maksat tozunu pisligini alsin ama genel doğduktan sonra 40 en ideal
Melhaercan Deletedmom15257 serapcim bebeğin nasıl iyi demi. Bizim komşunun 3 gün önce evde kalbi durmuş 1 kere ambulans geldi apar topar götürdüler hastanedede 3 kere daha durmuş suan yoğun bakımda 😔 çok zorlu bi süreç ya allahım şifa versin
ZeynepEdaa Birsenvergili simdi oturdum sıkma derecesine bakiyorum bunu Nasil ayarliycam diye ne zormus kendi kiyafetlerimi yikarken bi iki program sabit ayarlarda yikiyodum makinemi yeniden kesfediyorum degerlendiricem bunu tesekkur ederim 😄🙏
ZeynepEdaa Melhaercan üzüldüm.hangi toz deterjan kullandiniz ki ? Ben dalan roxy alirim diye dusunuyodum umarim o degildir 🤦
Birsenvergili ZeynepEdaa ben yıkadım canım o yüzden rahatça yıkayabilirsin çekme vs yapmadı fakat renkli beyaz ayır olur mu birde yünlü şeyleri fazla çıkma hafif ıslak kalsın sünüp küçülmesin