serapsariaslan Şuan 30 haftalık hamileyim ama doktorum tetanoz aşısıyla ilgili bir şey söylemedi bu aşıyı olan hamile anneler kaç haftalıkken kaç doz oldular acaba bilgi verebilir misiniz?
Eylb_ serapsariaslan hamileliğin ilk trimesterı bitince yapılıyor ilk doz, ikinci doz 1 Ay sonra yapılıyor. Doktor değil de sağlık ocağı yapıyor takibini. Sağlık ocağına bildirdiniz mi hamileliğinizi
Sevalinkaa serapsariaslan 17+3üm sağlık ocağında randevum vardı bugün Ebe Hanım haftaya tetanoz aşısı olacağını söyledi 2 dozu 20-24 haftalar arasında olacağım
Prensesannesi14 yenibirannis ikinci doz için belirli süre warmi acaba yani şart mı arada o süreyle yapmakta ben ilk dozu Nisan’da vurdum simdj 32 haftalihim ikinci dozu ne zaman vururum bilmiyorum
Prensesannesi14 Eylb_ ikinci doz kessin bir ay sonra mi doktora sordunuz mi acaba ben ilk dozu hastanede vurduğum için ikinci ne zaman bilmiyordum
serapsariaslan Eylb_ evet bildirdim ama beni sağlık ocağından kimse aramadı ve ben hiç olmadım şuana kadar tetanoz aşısı sakınca sorun olur mu acaba
yenibirannis Prensesannesi14 saglk ocağından aramadilarmi beni ebe arıyo cagriyo 1 ay sonra dedi 2. Dozu bilmiyorm arasindaki zaman farkediyomu
Prensesannesi14 yenibirannis hayır işte aramadilar yarın ben bi arayayım sorayım o zaman bu sağlık ocağına adresimi yeni aldım acaba ondan mı bilmiyorlarmi yeni kayıt yaptığım için neyse ben bi arayayım yarın o zaman
serapsariaslan yenibirannis hayır beni hiç şu haftama kadar arayıp soran bişey diyen olmadı takipli olduğum hastahanedeki doktorum da bana bilgi vermedi bununla ilgili tek doz olsam yeterli olur mu acaba
Bal_1604 serapsariaslan BEnide aramadilar ve bende olmadın 27.hafta bitmek üzere doktor banada oldun mu ol diye de bişey söylemedi bilgi alırsanız banada soylermisiniz
Eylb_ serapsariaslan sezeryan olma ihtimali için yapılıyor, siz isterseniz sağlık ocağına gebeliğinizi bildirin çünkü hamilelikte 4 kere izlem yapılıyor sağlık ocağı tarafından kan tahlili vs. Tetanoz aşıları yapılıyor. Bebek doğduktan sonra da bebeğin takibi ve aşılarını yapıyorlar. Aşı için de doktorunuza danışın isterseniz.
Totanseyma Bal_1604 beni de yeni aradılar 25+5 olduk bide diyor niye gelmedin benim tamamen aklımdan çıkmış aşı tarihi bu hafta içi gidip olucam
CeydaST serapsariaslan ben sordum sağlık ocağına gitme ben başka bir aşı söyleyecem onu al dedi içinde tetanoz difteri boğmaca vardı 36. Haftaya kadar vakti var dedi alıp onu vurdurdum
kadertugrul7 serapsariaslan oglumda ilk dozu 20 haftada ikinci dozuda 26 felandi galiba yanlış hatirlamiyorsam biraz beklemiştim asi bitmişti bu ikinci miniktede 20.haftafa vurundum ikinci doza gerek yok dendi ilk gebelikte iki doz olduğu için
Berfehilal serapsariaslan bende aşı yoktu benim de olasım yoktu sonra 30. Haftada oldum aşı geldi dediklerinde 😂 ama ikinci dozu olmama gerek yokmuş aşıyı geç vurulduğum için
Karenim13 serapsariaslan aa olman lazım.cok önemli hemde 2 doz.saglik ocağına gitmen lazım.dr nasıl birsey demedi.acio olmalisin
serapsariaslan Tek doz olsam yeterli olur mu araştırdım biraz 28 haftaya kadar olmak gerekiyormuş kimisi de 33 haftaya kadar diyor bir sağlık ocağına ilk ayımda bildirmiştim hamile olduğumu ama hiç beni arayan soran olmadı randevu aldım yarın gidip bilgi alacağım