3Tospikannesi Tugce1132 evet öyle uykusuz geceler şimdiden başladı sağ salim kucağımıza alalım da, inşallah çektiklerimize değsin 🥰
birannis_ Deletedmom_50 Deletedmom_50 2 gün var aramızda hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 🙏 🌸
Ruken_07akkus Deletedmom_50 doktor normal dediyse kilosu normal dir kendinizi sıknti ya sokmayın birden bire alır 🥰
Deletedmom_50 Ruken_07akkus evet doktora da sordum işte azima geldi kilosu iyi mi peki hocam dedim gayet iyi tabiki dedi
1998-1993 Bende 26 haftalığım 2 gündür çok çok az hissediyorum hareketlerini korkuyorum ama dokununca bana tepki veriyor 2 gün önce baya vuruyordu uyuyorlar sanırsam canım
Ulvana 3Tospikannesi 25 teyim son zamanlar aynısını yaşıyorum aşağıda bi hareket sert hemde sanki içimi kırıp döküyor gibi hiss ediyorum sanki çıkacakmış gibi Bide bende plasenta aşağıda nasıl olacak bilmiyorum
3Tospikannesi Ulvana doktora gittiniz mi peki ben bugün gıdecem bakalım ne dıcek dün göğüsümde iğne batması gibi batma sızlama oldu sıvı geldi bugün doktora hepsini söylicem
3Tospikannesi Ulvana erken doğum riski var dedi mi benim bugünkü randevum iptal oldu adana’da sel yaşandı sabah doktor da nasibini almış malesef