Dudu20- Ysmn_Mom bende Alina düşünüyordum fakat Rus ismiymiş araştırdığımda şimdi almila ismine karar verdik öz Türkçede geçiyor
Ysmn_Mom Dudu20- evet bende Alina yı direkt koyucaktom o kadar begenıyorum anlamını da soylemını de ama Türk ismi değil diye kararsızım almilayi da ben begenıyorum ama eşim pek beğenmedi anlamı daha güzel olsun dedi halbukı güzel gayet
_brcu88_ Ysmn_Mom en başından beri istiyordum kız olursa Zümra erkek olursa Buğra diyodum hep😂hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri belliydi yani🥰🌸😘❤️
Eliftastan Rosa ismine denk geldim çevremin hoşuna gitmedi ama benim içim garip bir şekilde ısındı sizce nasıl bir isim
Ysmn_Mom Eliftastan direkt anlamı Türkçe gül olduğu için belki de garip gelmiştir soylenımı kolay bulunmayan bır isim ama ben genel olarak içinde gül gecen isimleri çok sevmiyorum gülce Gülnur gibi çok etrafın begenmesını düşünmeyin sonuçta önce içinize sinmesi inanın o en zoru 🌸
Eliftastan Ysmn_Mom çok teşekkür ederimm evet anlam önemli ama ismi çok benimsedim daha erken ama 17+4 sanırım sonuçta rosa ile noktalayacağım:)
Asel-mina3465 Ysmn_Mom Asel Mina Hümeyra Duru,Eslem Ada,cennet erva,mihran ela,sare benan,Amine mihrimah,
Mhtphmsr Ysmn_Mom ben idil ismini cok begeniyorum idil koyacaktim ama esimle aylin ismine karar verdik sonra bende 33 haftaligim smdi😊
Ysmn_Mom Mhtphmsr Aylin ismini eşim de begenıyorum biraz eski isim mi acaba diye kafamı kurcaladı sadece
Mhtphmsr Ysmn_Mom yeni isimlerden daha iyi bence ben eski isimlere takildim kaldim 😊 sagim solum asel linalar dolu yeni isimler