deletedmom11 Busrabelisduha boğazı tutarsan gider bebişim 🙈🙈 bide çok su içicen bide hareketsiz kaLmıcan bebeyle uğraşırken gidiyodu benm sennde gider arada çikolata kaşıkLamazsan 🙈🙈
seydanurceyhan Busrabelisduha aynen allahin izniylee isallah saglikli sihatli kucagimiza alirizz benimki 16 mart gibi gozukuyoo dort gozle bekliyorumm 🙂
deletedmom11 Busrabelisduha yooo bende bıngıL bıngıL girdim doğuma 🙈🙈 etkiLemedi işin asLı werirken etkiLiyo boğazı tutmak zor 🙈🙈
Gzdykpln MerveTaer 34 haftaligim bebegim 2300 gr 44 cm hamilelige 76 ile basladim suan 72 kiloyum canim 😊
Medine Kızlar 39 haftalık hamileyim ve karnımın altı çok yumuşak acaba bebegım dönmedi mi lütfen yardımcı olur musunuz ?
seydanurceyhan Busrabelisduha allahin izniyle saglikli sihatli kucagina almayi nasip eder prensesini adi bellimi peki biz oglumuza yusuf adini koycaz 🙂
NurGrlek Erdem çakmak hst. Gidiyorum 28 haftalıkken 1.215gr dı cuma randevum var 31+3 olcak bakalım ne kadar büyümüşüz 🤪💕🌸🤰🏻🧚🏻♀️
elanur MerveTaer MerveTaer istanbuldan medihaus hastanesine gidiyorum MerveTaer 2 gunum kaldi 39+5 ama belirti yok sabirsizlikla bekliyorum insallah normal dogum olur
mrvsvs54 35.haftadan selamlar 🙋 hazırlıklarımız herşeyimiz tamam tek eksik oğluşumuzun gelmesi kaldı 😃 34.hfftada kontrole gittiğimizde 36 haftalık görünüyordu ultrason da kilomzda 2750 gramdı baş aşağı doğum pozisyonuna girmişiz 😍