Duygu MerveTaer 35+5 haftalığız kıyafetlerimiz yıkanıp ütülendi kızımın çantası hazır benimki hazırlanacak sadece yarın da kontrolümüz var doğumu normal düşünüyorum aksi bi durum olmazsa hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Tbrk Gizemhakan ahha nasi basardin acaba? Oda zaten bebegin kilosu suyu plesanta falandir. Decavit kullanmadin heralde sen😂
Gizemhakan Tbrk yo valla tüm verdiği vitaminleri kan ilacını falan herseyi kullandım 😁 sadece 5ay bulanti çektim doktorum kilo alamami ona bagliyoo 🤗
Tbrk Gizemhakan olabilir canim ne guzel iste, bayiliyorim dogum yapip bebek arabasiyla incecik gezen annelere😂
Gzdylcn MerveTaer 37+1 haftalık hamileyim. Bursa acıbadem hastanesine gidiyorum , normal doğum dusunuyorum 30 ocak’a kadar bekleyeceğiz.. Bebeğim 3.100 gr ama ben 18 kilo almış bulunmaktayım 🙈
Gizemhakan Busrabelisduha valla herşeyi yiyorum bebisimin sağlıgi da çok iyi çok şükür 😊 özel bi gayretim yok kilo almamak için ama durum bu çok hareketliyim bide ben ondan da olabilir 😀
Busrabelisduha Gizemhakan ne güzel ya maşallah 57 ile hamıle kaldım 68 olmuşum bakalım doğuma kadar kaçları görcez 😄😄
seydanurceyhan Busrabelisduha aynen allahin izniylee isallah saglikli sihatli kucagimiza alirizz benimki 16 mart gibi gozukuyoo dort gozle bekliyorumm 🙂
deletedmom11 59 dum 70 im oh sefam oLsn bebe çıknca hemen kiLoda gidiyo 😂 bundada gidrr oğLmda 30 kilo werdm 10 ayda buda gider bakaLm
deletedmom11 Busrabelisduha boğazı tutarsan gider bebişim 🙈🙈 bide çok su içicen bide hareketsiz kaLmıcan bebeyle uğraşırken gidiyodu benm sennde gider arada çikolata kaşıkLamazsan 🙈🙈
Rabiosa Benimde 37 +4 gün oldu florya medical parka gidiyorum,yr doç sedat bilecana,37 de tam 3650 gr boyuda 52 cm ti ,önceliğimi normal doğum ama bakalım bebeğimiz iri gidiyor bakalım😊Şu ana kadar 12 kilo aldım bu arada