Gamzez Bu doğum sancısı nasıl bişey bu gece bel ağrısından uyuyamıyorum ara ara şiddetleniyo sonra sakinliyo rahmimde bişey hissetmiyorum anlamadım gitti😕 40+3 bu arada
Oznr Gamzez zamanin gelmis canim hersey normal su an sıklasmadigi surece panik olma. Ben daha yaşamasdigimdan bilemedim ustte kalsin
Cns_mry Gamzez ne. Kadar surede gelıyor bu agrı ? Bazen adet sancısı çeker gibi dogum sancısı . Bazen daha şiddetli kişiye gore degısebılıyo canım.bnce bi acile git
Muallimanne Gamzez ayniyiz bende gece bel ağrısı çektim öğlene kadarda sürekli bel karın ağrısı oldu, öğlen duş aldım azaldı şimdi ara arayine başladı 😳40+4
Gamzez Şimdi bi duş aldım sanırım 5dk da bir giriyo biraz daha dayanayım diyorum umarım sancıdır uzun süredir bekliyorum
Gamzez reinamm hala takip ediyorum doğum sancısı mı değil mi diye anlayamıyorum ama 5dk da bir devam ediyo
Gamzez reinamm geçmedi hala devam tam geçti diyorum 4-5 dk sonra tekrar şiddetleniyo karnımda da sertleşme var
Ayseguls Doğum sancısıdır genelde 10 dk dan kısa sürede tekrarlayan sancılar dogum sancısı oluyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
FilizDemir Gamzez canım bence daha fazla bekleme git doktora söylediğin kadarıyla Doğum sancısı o sanırım 🤗🤗
Gamzez FilizDemir geçer mi diye bekliyorum ama hala 5dk da bir sancı vurmaya devam ediyo şimdi hazırlanıyorum inşallah açılmam olmuştur 🙏🏻
Ayseoztrk Canım aynı Durumu şuan ben yaşıyorum uykumdan uyandım takip ediyorum 5 dk da bir sertleşmeyle ağrı geliyor ortalama 40 sn sürüyor geçiyor emin olamadım. Çünkü adet ağrısı gibi, dayanamadığım bir acı değil ne yapsam bilemedim
Gamzez Ayseoztrk aynı benimde öyle dayanabildiğim için uyandırmadım eşimi ama ben 2buçuktan beri çekiyorum
Ayseoztrk Gamzez senin daha çok olmuş ben 5 de uyandım. Ama öyle çok canımı yakmadığı için de emin olamıyorum ne sancısı olduğuna