Ben Siirt’te Recepe gidiyordum ama hayatımda bu kadar kötü bir doktor görmedim. İkili test için gittim, ikili teste gerek yok sakat bu çocuk boynunda kisti var dedi. 6 mm boyutunda kistik higroma diye bi hastalık olduğunu söyledi. Hemen alalım yaşın genç bi daha yaparsın boşa vakit kaybetme beklemekle falan dedi. Yapılacak bi şey yok mu doğsa tedavisi yok mu falan dedim nereye gidersen git sonuç değişmez istersen perinatoloğa git sonucu öğrenince gelirsin alırız dedi. Sonra ben 4-5 doktora gittim emin olmak için bazıları var bazıları yok dedi en son alanında çok iyi bi profesöre gittim kistik higroma dediği videoyu gösterdim. Kistik higroma falan olmadığını Recepin tamamen yanlış bi pozisyonda ölçtüğünü o yüzden de kistik higroması varmış gibi gözüktüğünü, çocukta hiç bi sakatlık hiç bi sıkıntı olmadığını sapasağlam olduğunu söyledi. Recep o gün o kadar emin konuştu ki hamileliğimi bana zehir etti onu dinleseydim kendi çocuğumun katili olacaktım. Siz iyi buluyorsanız gidin ama benzer bi teşhis koyarsa asla emin olmadan onu dinlemeyin.