Busraaa1014 tucemsi Evet dün gece yaptım 11.gundu bufun kan verdim eve donuste birdaha test yapayım dedim oda silik çıktı tahlilde yarın belli olacak beklemedeyim
Busraaa1014 tucemsi Ben dün gece öğrendim daha önce düşük yaşadım iki kere ilk defa bu kadar erken silikte olsa çizgi gördüm isterseniz yapın belirtiniz varsa en azından
tucemsi Busraaa1014 bende şimdi yapsam mo acaba 11.gün benim de çok sıvı aldım etkisi olur mu su içtim yani bol bol
eylulmihrasmom Busraaa1014 benim bundan bile silikti😂 istersen 2 gün daha bekle tekrar yap ya da kan ver artış takip et 2 gün arayla
Busraaa1014 eylulmihrasmom Sağlık ocağında kan verdim yarin sonuç çıkacak Çarşamba tekrardan veririm diye düşündüm
tucemsi Busraaa1014 yaptım ama hiçbir şey çıkmadı siliklik bile yok olmayacak mı acaba ilk deneyişim iğneyi
Ad234sbk Beta hcg 4,31 çıktı sağlı sollu ağrım oluyor arada göğüslerim şiş ama hassasiyet yok inşallah yükselir ya 😢
Busraaa1014 tucemsi Ben iğne denemedim de ovulasyonla yaptım belli olmaz ilk gebeligimde 15 gün gecikmeyle anca öğrenmiştim
Kuba Bende 12 gün önce catlatma iğnesi vuruldum belirtim yok ama yapsam mı bir test acaba belirti için erken mi