Baymehal _tuuggcce_ çok teşekkürler 🤗 bende ikisini deneyeyim ne kaybederim ki 😂 letgo tercihi de sunuldu
Deletedmom_116 Baymehal Sifir diye sattilirdi tohh 🤣Tek umudum doğumdan sonra elbiselerimin olması çünkü yeni çıkan elbiseler Hiç hoşuma gitmiyo🤣❤️
Baymehal Deletedmom_116 ben de elbise almıyorum takım alıyorum artık emzirme sıkıntısı yaşıyorum çünkü inşallah satılır canm 🥲
Zehra-12455 Baymehal ben ikisinde kullanıyorum ama dolapta daha çok satış yaptım gadropsunda avantajı şu para kesmiyor
2_evlatyolda Baymehal valla ben lw ve zaranın etiketli kıyafetlerini alıyorum oğluma cokta memnumum piyasada cok pahalı bazılarına hediye gelmiş giydirmemiş etiketli yeni ürünler satıyor alıyorum
Baymehal 2_evlatyolda aa ne güzel bende kendim satıyorum yani başladım inşallah brnimde satışım olur 🥲
Ebrarkubra Baymehal kızlar ben dolap uygulamasından satış yapiyorum bir süredir çok da memnunum… kızımı eşyaları ile başladım şimdi kendi imal ettiğimiz perdeleri bile satıyorum potansiyeli yüksek yani
Deletedmom_116 @Baymehal mehal"#p27904647 Bende rahatlık açısından takım alıyorum Ama Tecrube konusmusken iyi yaptığımı anladım🤣❤️❤️
Yenibirannee Baymehal hayır hiç kullanmadım. Dolapta satış çokluğu ve tercih fazlalığından dolayı biraz goz ardi edebiliyorum. Normalde alan kiside ek ucret ödüyordu suan onu kaldırdılar sanirim alici icin 🤗
Baymehal Yenibirannee bende yükledim evet fiyatı az koydum az kestiler bende göz ardı ettim inşallah satış olur 🫣🤗