Baymehal Aktif olan satılması en kolay olan uygulama hangisi kızlar memnuniyetiniz nedir 🤗❤️ Nedenleri ile açıklama yaparsanız çok memnun olurum eksi yönleri artı yönleri 🤗💖
Deletedmom_116 Baymehal Ahah bende bakiniyim buralara 😁 elbiselerim olmuyo söz nişan Nikah almaya kalksam bin TL tanesi 🤣doguruncada olmazsa evde toz tutmasinlar 😁
Yenibirannee Baymehal ben yaklaşık 3 senedir dolap kullanıyorum gayet memnunum. Hatta bebegimin cogu kiyafetini de ordan alıyorum satis yapip kızıma harcıyorum 😇🤗
Eylb_ Baymehal dolap çok iyi aslında ama son zamanlarda kargo fiyatları çok arttı :( bir de 2.el ürüne sıfır fiyatı çeken çok fazla var maalesef 😔 satış yapacaksanız benzer ürünlere yorum yaparak daha çok insana ulaşabilirsiniz 🙏🏼
Baymehal Deletedmom_116 ayy evet yaa göğüs sıkıyor benimde birde ben salak gibi zamanında en mükemmel dantelli saten elbiselerimi başkalrına verdim bu daha yeni aklıma geldi 😂 hepimize fikir olur en azından 💖
Deletedmom_116 Baymehal Benimkiler böldü aslında ama Olmuyo kiloda çok almadım🤣🤣♥️ben kimseye vermedim Anısı var diye ama olmazsa sattarim 😂
Baymehal Yenibirannee evet bende öyle yapmayı planlıyorum da dolap da kargo ücreti çok yüksek değil mi gardrops kullandınız mı hiç 🤗💖
_tuuggcce_ Baymehal evet dolapta çok yüksek gerçekten. Alanda hizmet bedeli ödüyor, satanda. Çok kesinti oluyor. Gardrops hesabı açtım ama tık yok. Bence dolap daha aktif bir uygulama gibime geldi
Yenibirannee Baymehal hayır hiç kullanmadım. Dolapta satış çokluğu ve tercih fazlalığından dolayı biraz goz ardi edebiliyorum. Normalde alan kiside ek ucret ödüyordu suan onu kaldırdılar sanirim alici icin 🤗
Eylb_ Baymehal mesela siz ana kucağı koydunuz ilan olarak, başka ana kucağı ilanlarının altına yorum yapan kişileri kendi ilanınızın altına etiketleyebilirsiniz. Daha çok kişiye ulaşmasını sağlar hemde ilgili kişilere ulaşır ilanınız.
Baymehal Deletedmom_116 gerçekten giymediğim 0 elbisem bile var 1 kere giydiğim var ben zaten bi elbiseyi 2 veya 3 den fazla giyemiyorum satsam hiç bir eksiği yok dikiş vs hiç 🥲
Daisy0000 Baymehal Dolap daha çok kullanılıyor ama Gardrops daha avantajlı.Dolap feci yüksek komisyon kesiyor
Baymehal _tuuggcce_ çok teşekkürler 🤗 bende ikisini deneyeyim ne kaybederim ki 😂 letgo tercihi de sunuldu