usenmedimyaptimbirvelet Deletedmom_116 tamam yaa bir şey olmaZ kilosu iyi cuma günü hadi doğuma alıyoruz seni derler inşallah🤩
usenmedimyaptimbirvelet Deletedmom_116 sen öyle düşünme ben çok boş kafayla doğuma gittim sıkıntı yapmadım çok güzel doğumum oldu 41.haftada falan oluyor öyle şeyler kaka yeme gibi
Deletedmom_116 usenmedimyaptimbirvelet benimde bu konu dışında takıntım yok şükür Korkumda yok Ama net belli bişey olursa
Burnumageliyoduslkmsn @Deletedmom_116 Bana Çarşamba yatış verdiler sonra taburcu ettiler 1 hafta sonra gel dediler yarın gitmek istiyorum Çarşambadan çarşambaya 8 gün djsjsjdj belki yarın doğum derler🤷
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Ahah Hadi bakalım senle çok aynıyız bakalım hangimiz önce firtlacaz♥️😂😂
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 kalk işte spor yapalım temizliğe giriselim hicmi işiniz gücünüz yok ya 😁😁
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn niyet ettim battaniye yıkamaya🤣🤣İsim yok Yapıldı hep tek tük varsa o kadar 🤣ama az sonrada niyet edicem halı silmeye kocaman beni haslicak akşama 🤣🤣hadi sende kalk
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn doktorum açık açık bıraksak seneye doğar bu demişti. Aşırı inatçıydı doktorum çok şaşırmıştı. Hatta ıkındığımı görmese ıkınmıyorsun diyeceğini söyledi flfödöd aslan yükselen akrep olmak…
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 kalktım aşko kalktim kocam yeni gitti ise gece 12 de gelecek kasigimda bebek resmen şuan hafiften sancimm var kesilmeden artar inşallah ben senden önce dogururum jsjsjsjdjjd
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn hahah şuna bak ya benle yarisiyo 🤣🤣Gelsinde önce sonra farketmez aşkoo önce gelsin isterse Çok zor asiei zor 😬Baskın Ve aşırı kasilmam var Benimde Bakalım Nolcak
Deletedmom_116 Ozoooo Üç dört doktor aynısını diyince Takmamak olmuyo ya biri dese gene Aman abrtiyodur yanlıştır dicem ama😬😬
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 YouTube dan video falan diyorlardı burda ilk xamanlar umursamıyordum hangi kanallardi yapiyormusun spor falan