Deletedmom_116 egesmommy Bizimde öyle Kontrolü bekliyoruz Duruma bakilcak aynıysa eğer gelismediyse hiç alınacak sanırım
Burnumageliyoduslkmsn Zumzugukodummuzzingillatirim gerçekten dogurmasaydin tribine girebilir Umay haklıda çocuk doğmak istememis sen zorlamışsin😁
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn doktorum açık açık bıraksak seneye doğar bu demişti. Aşırı inatçıydı doktorum çok şaşırmıştı. Hatta ıkındığımı görmese ıkınmıyorsun diyeceğini söyledi flfödöd aslan yükselen akrep olmak…
Syma_07 Deletedmom_116 sen doğurana kadar ben dogurucam aşkım ya ne zaman gelecek hanii benimki bile doğum pozisyonunu almış 😂
Burnumageliyoduslkmsn Syma_07 kız belirtisi ne o dönmenin benim sıpa hiç dönmüş gibi değil aynı hareketler devammi ediyor, doguramadik bı turlu
Syma_07 Burnumageliyoduslkmsn aşkım ben daha 31 haftaligim gogsumun altında tekmelerini hissettim sadece ben bugün hastaneye gittim donmus dedi vajinamda baskı tuhaf bı his oluyodu ama onlar belirtimi bilmiyorum çokta anlaşılmiyor döndüğü
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 evet Sıla’nın dogumuda yarın kalk bari temizlik yapalım bir güzel penguen yürüyusu falan biseyler yapalim Sila66 heyecan varmı heyecan
Sila66 Burnumageliyoduslkmsn olllmamııııı olmammmmmııı😂😂😂 carsamba askım dogumum yarın 12 den sonra yeme ıcme kesildi😂