Herseeyinasli Buse01 siz ne saçmalıyorsunuz ya? Neden eve almayalım, sokaklar artık hayvanlar için güvenli değil bundan olabilir mi acaba? Siz hiç bir canlıya bakma şerefine erişmemişsiniz belli ki. Onların insanlardan daha masum ve temiz olduğuna tanıklıkta etmemişsiniz. Böyle düşünceye sahip olan bir insana ne denir ki🤷♀️
Herseeyinasli BehiyeGrel merak etmeyin ev kedisiyse hiç sorun olmaz. Sokak kedisiyse de elinizi dezenfekte edersiniz olur biter. Herkesin dediği gibi yediğiniz içtiğiniz sebzelerden bulaşma ihtimali daha yüksek. Bu kadar korkulu yürek taşımayın.
BehiyeGrel Herseeyinasli Korkulu yürek taşımak değil bu araştırmak öğrenmektir .. hamileyiz tedirgin olmamız normal gerekli bilgileri ev kedileri besleyenlerden aldım rahatladım size de teşekkür ederim👍🏻
Pinkyy BehiyeGrel benim pozitif daha önce yediğim çiğ köftelerden yada yeşilliklerden kapmışım büyük ihtimalle çünkü kardeşiminde pozitif,etli çiğ köfte yerdik çok çok öncelerden,doktorumda buna bağladı,hamile kalmadan önce geçirdiğim için sıkıntı değil dedi,senin zaten negatif çıkmış korkmana gerek yok
Herseeyinasli BehiyeGrel korktuğunuz için yazıyorsunuz zaten buraya, herhangi bir şey olur mu diye. Benim de evimde kedim var yatıyoruz kalkıyoruz, elliyoruz öpüşüyoruz herhangi birşey olmadı şimdiye kadar. Üstten hafif elledim diyorsunuz yani hafif ellemeyle ne olabilir allah aşkına?
BehiyeGrel Herseeyinasli Hanfendi herkesin hamilelikte yaşadığı evham stres farklıdır . Bu konuda hamile biri olarak saygı duyup doğru bilgilendirme yapman önemli benim için. Beni yargılaman değil .. Yinede sağol senin fikridir saygı duyarım!
Eloelo BehiyeGrel negatif çıkmış olması hala hastalığa açık olduğun anlamına geliyor benimde hala negatif ama için rahat etsin istersen hamileykende yaptır derim birde çiğ ete dikkat et ve dışarıda yeşillik yeme nasıl yıkandığına emin olamıyoruz çünkü .
Vandb Buse01 komik ya bu hayatta sen nasil nefes alabiliyorsan onlarin senden daha cok bu hayatta yasama hakki var.Sokakta alanmi biraktik biz bu canlilara ?Kediler icgudusel olarak tuvaletlerini kuma yapip kapatirlar ben sokakta tuvaletini yapip asfalti kaziyarak tuvaletini kapatmaya calisan kedi az mi gordum.Sokak sapiklarla dolu sen cocugunu tek basina sokakta birakirmisin araba carpan iskence yapan tecavuz eden ayaklari kesilen kedi kopek haberleri hergun okuyoruz.Sonrada eve almak neyin nesi diyosunuz.Keske elimde bir firsat olsada koskoca bir evi onlar icin ayirsam sokaklar onlarin yasam alani degil dogal yasam alani diyorsunuz ya o hic degil
Sumeyyye 1 hafta önce Doğum yaptım 2 yaşında kedim var hamileykende öpüp kokladım hala da öpüp kokluyorum hiçte bişeycik olmadı olmaz🤷🏼♀️
Benay Buse01 bir daha kedi köpek alırken sana sorarız canım el kadar hayvanlar ne zararları var size anlamıyorum evde köpek besliyorum bence o hayvanlar insanlardan daha temiz anlamıyorum neden diyorsun ya anlayamazsın zaten hayvan sevgisi bambaşka bir duygu bazılarında malesef olmuyor dışarda beslemediklerini nerden biliyorsun bak kara kış geldi dayandı acaba için hiç cız ediyor mudur sizinle tartışmak değil amacım yanlış anlaşılmasın ama kendi evinize karışın elalem sizi ilgilendirmez
Benay Buse01 zoruna mı gitti ayyy kıyamam evimde köpek kedi çiftliği kurarım bu beni ilgilendirir vicdan yoksunu kalbinin pisliğini belli etme niyetim kavga etmek değil sadece haddinizi bilin
Migrenligebe BehiyeGrel Kedilerden insanlara toksoplazma hastaligi bulasabiliyor. Bu hastalik dusuge veya bebekte anormaliye sebep oluyor. fakat bu hastaligin size bulasmasi icin kedinin diskisini yemeniz lazim. Tuyunden bulasmaz yani anlayacaginiz. Ayrica ayni hastalik yedigimiz etlerden de bulasabiliyor. Yani her sey nasip 💁🏻
Bo25 Marvel insanlığı hayvandan hayvanlıgi insandan öğreniyoruz artık bu ülkede televizyonu açmaya tedirgin oluyorum artık..kedim var gözüm gibi bakıyorum kıyamıyorum konuşuyorum ilgileniyorum sariliyorum uyuyorum..en masum şey onlar tiksinmeyin artık hayvanlardan .korkmayın !! Allah in sessiz kulllari onlar. Bi basinı okşasan nekadar mutlu oluyorlar...bize muhtaç onlar
Marvel Bo25 valla ya ama anlayana işte.. Evdeki de sokaktaki de çocuğum gibi. Ağzı var dili yok dedikleri melekler hayvanlar ya. Ama anlamazlar işte boş boş atıp tutarlar..
Marvel Benay “BOŞ” yere canınızı sıkmayın lütfen ne desek anlamayacak hayvan sevgisinden yoksun bireyler. Gün gelir sınanır insanoğlu o beğenmediği,hayatına,yaşamına müdahale ettiği,canlının muhtaç olduklarıyla. Farkında değil..
Dileqim BehiyeGrel gebe olduğumda evimizde aşıları olan kedimiz vardı.Onunla 1 ay yaşadiktan sonra baska bir arkadasa emanet ettik tuylerinden dolayi...Toxo testlerim cok iyi cikti...Cunku kedimiz ev kedisiydi aşılı...Bir kere kediye dokunmakla hiç bişe olmaz...Kediler toxoplazma denilen enfeksiyonu taşırlar...Onuda sana bilastirabilmesi icin o gun bir fare yiyip diskisini yapip o diskiyla temas sonrasi sana gecebilir...Buda çok dusuk ihtimal...Bu arada toxo dedigimiz sadece kediden degil sebze ve meyvelerden de bulasabilir...O yuzden sebzeleri iyi yikayip tuketmek onemli...Kalbini ferah tut 😊
Dileqim Eloelo bayiliyorum boyle insanlara kimbilir ne guzel yurege sahipsindir 💜 saglikla gelsin bebisin 🙏🏻
Eloelo Dileqim ya çok teşekkür ederim ne kadar güzel dilekte bulunmuşsun bizim için Allah razı olsun eminim seninde kalbin ruhun çok güzeldir Allah gönlüne göre versin ❣️❣️❣️