Elif2143 Kızlar merhaba doktor kese var ama tam yerınde değil zamanla kese gecer yerıne dedı böyle bır durum yasayıp yerine gecen var mı yoksa dış gebelik mi oluyor ?
beyzaekr Yumurtanın tüplerden rahime tam geçebilmesi 1 haftayı buluyor, henüz erken olduğu için öyle demiş olabilir. Bi haftaya netleşir diye düşünüyorum.
Elif2143 babymomy_ ya ben 25 gunde bır adet oluyorum. 18 nısan benım son adet tarıhım gec dollenme herhalde doktor haftası cıkmadı dedı.
babymomy_ Elif2143 siteden baktım döngünüzü 25 gün olarak son adet tarihinizi 18 nisan olarak girdim. Su an 5 haftalık hamilesiniz 🥰 tahmini doğum tarihinizde 20 Ocak görünüyor . https://ilkadimlarim.com/gebelik-hesaplama?sonuc=1 Burdan hesapladım
Elif2143 Fatmanray yaa cıddımı dış gebelikten korkuyorum ama o kanalda oluyormuş bakalım. Pazartesiye tekrar gıdeceğim
babymomy_ Elif2143 düzelir tabiki 2 hafta sonra tekrar gidin bence. Eğer kanamanız ağrınız yoksa tabiki 🥰
dolunayes Elif2143 duzelir yat ama dinlen hep yeri değişiyor. Yerlestigini anlarsin agrilarin olur kasik vs . Dis gebelik olsa tupunde olurdu. Yerlesirse yerlesiyor. Yerlesemiyorsa dusuyor diye bekleyelim demis canim. Sen dikkat et hic bisey olmaz . Yat dinlen wc icin kalk tuvalete iliski yaşama
Elif2143 dolunayes tamam canım öyle yapacagım yatıp duracagım insallah iyi olur dunyaya gelmeden annesını üzdü 🥹
dolunayes Elif2143 ah ah hep oyleler bende 9 haftaligim. inan hep pimpirigiz elimizde degil bende zikir cekiyorum namaz kiliyorum rabbim sqgliklq kucagimiza almayi nasip etsin hayirlisiyla saglikla canim
dolunayes Elif2143 ozele mi gidiyosun. Aslinda sadece 2 hafta sonra gitsen iyi hem kalp atisi duyarsin hem kesen buyur hem bebegi gorursun. Ama duramiyorum dersen pazartesi gidersin canim . Kalp atisi icin sonra bi daha cagirir
dolunayes Elif2143 tabi canim sukur keseni gormussun. Yerlesir o yerine erken daha. Yerlesiyor . Bi de o kadar hizli buyuyor ki saka gibi . 4+3 de vajinada gormustuk. 2 hafta sonra 6+4 de kalp atisi icin cagirmisti kesemde buyumustu yeri degismisti bebek icindeydi . Sana da nasip olsun kuzum. Bol bol yat dinlen. Vesvese verme kendine. Ya musavvir Ya bari Ya halik zikri cek tesbihle En guzel şekilde yaradan demek .