cereny33 Gizem8 özel yenişehir hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım , Ali yeşil hocam zaten bir doktordan öte canımız abimiz gibi hastanede fazlasıyla beklentimizi karşıladı
Fy33 Gizem8 Özel Yenişehir Hastanesi’nde Çağdaş Mavigök var Silifke’den gitti sezaryen doğurcak olsam koşa koşa gelirim çok iyi çok
MissC Gizem8 500 tl mutlaka gidin derim o kadar kivar ve anlayışlı ki çoğu şeyi daha ben sormadan anlatır ve benim bebeğime en az benim kadar önem verir bana da onunla doğum yapan bir arkadaşım tavsiye etmişti iyi ki gitmişim 🤗
Gizem8 cereny33 kafam çok karışık inanın kime gitsem sonradan pişman oluyorum 1 tane bebeğim karnımdayken kalbi durdu şimdi tekrardan olur mu diye çok korkuyorum doktor gerçekten önemli
cereny33 Gizem8 ben de bir önceki gebeliğimde düşük yapmıştım ali hocayla orda tanıştık devletteydi kürtajımı yapmıştı sonra özele geçti oraya devam ettik iyi ki takip etmişiz güven çok önemli bu süreçte canım haklısın
Umayk3233 ozlemkayaa merhaba memnun musunuz acaba doğum ücreti muayene fiyatlarını biliyor musunuz bende merak ediyorum hocayı
Neselimom ozlemkayaa merhaba, ben de doktor değiştireceğim, herkesten Dr. Çağdaş mavigök’ü duydum, araştırıyorum, siz gittiniz ve memnun kaldınız mı?
Fatmayagiz @Gizem8 City Hospital Dilek Güler . Çok bilgili iç rahatlatıcı harika bir doktor. İlk gebeliğim ve o kadar iç rahatlatıcı açıklayıcı ki anlatamam. 365 tl muayene ücreti de canım.
ozlemkayaa Umayk3233 Umayk3233 muayene ücreti 390 nst ücreti 50 tl normal doğuma da sezaryenede 10 bin tl dedi bana epidural fiyatını henüz öğrenemedim
Umayk3233 Fatmayagiz benim zorunlu sezeryan olacağı için çatı muayenesi yapılmaz sanırım kaçıncı haftadasinz
Umayk3233 ozlemkayaa hastaneden mi fiyat alıyoruz acaba direk hocadan mi ben kendi gittiğim hastanede epidural anestezi sordum +2500 TL istediler
Busrata33 Atess33 Ben 9bin olarak biliyorum,ayın 5inde gidince sorup tam bilgi alacagim bilgilendiririm isterseniz