Hilalttk16 Glbnn2 normal doğum istediğim için ne zaman geleceği de belli değil bu belirsizlikte beni tedirgin ediyor 😄
Glbnn2 Hilalttk16 ilk gebelik mi😊bende korkuyorum ama yinede normal istiyorum annelik psikopatlık sanırım 🤣
Hilalttk16 Glbnn2 evet ilk senin 😄 gerçekten delilik 🤣hastanede kan tahlili veremeyen ben normal doğum istiyorum 😂😂
GizemKadirr Glbnn2 bizde 35+3 uz bugün vee kontrolümz var 🥰 ilk dogum sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak nasipse 06.06 veya 10.06 olcak oda bugun kesinlesecek 🥰
Gmzkrgz 35+4 deyiz 2.hamileligim. ilki de normaldi buda normal. Ne yasayacagimi az çok bildigi icin korku cok.
Glbnn2 unlusura 🤣ağrılar arttığı için eşim hemen ayaklanıyo doğum olcak sanıyo🤣bilmiyoki nişan gelmesi lazım
Gmzkrgz Glbnn2 Ağrılı tabi ki. Birde suni sanci aldım ben. Makas kesiside sonrasinda beni zorladı. O yüzden belki de korkularım cok
Glbnn2 unlusura unlusura bizimki erkek karnımda hiç durmuyo eşim az kaldı bu çıkıcak dar alanı sevmiyo benim gibi diyo🤣
unlusura Glbnn2 maşallah aynı bizimde erkek ve bazen kafası poposu belli oluyor resmen karnım sivrileşiyor 🙈🧿💙👶
Rabiaozcn Kizlar ikinci gebeligim 35+1 ama 36 haftayla uyumlu dedi dun hastaneyw gittim ilk oglumu ozelde yapmistim acilmam olmadis sancjm vardi sezeryan oldum 38 +3de .devlet hastanesi kacincj hfatada sezeryan yapiyor
Glbnn2 Hilalttk16 düşününce ordan bir bebek nasıl çıkar ya diye şaşırıyorum sonra acısı nasıl olur falan derken baktım kafayı yicem aklıma getirmiyorum 🤣