Hilalttk16 Glbnn2 35+4 üm bendeeee ☺☺bende heyecanlanlanıyorum kasılmalar falan olduğunda kalbim pır pır 😍 bir taraftan da korkuyorum karışık duygular içindeyim 😅😅
Alimenur Glbnn2 aynı gündeyiz bende 35+3üm ve aşırı aşırı aşırı heyecan var artık dayanamıyorum çatlıycak gibi hissediyorum
BirTim Glbnn2 35+6, 06.06.2023 olarak belirlendi doğum tarihi, biraz korku biraz heyecan bastırdı açıkçası 🥲🥲🥲
GizemKadirr Glbnn2 bizde 35+3 uz bugün vee kontrolümz var 🥰 ilk dogum sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak nasipse 06.06 veya 10.06 olcak oda bugun kesinlesecek 🥰
Glbnn2 Sevda00 bende normal doğum istiyorum ama net birşey belli değil bu cuma kontrolde konuşucam herşeyi
Glbnn2 Hilalttk16 bende çok korkuyorum zaman yaklaşıyor sezeryan olsa günü belli olucak ama normal doğum istediğim için ufak ağrılar da panik oluyorum
Alimenur Glbnn2 evet arada bende de oluyo Bugün ayna karşısına geçmiştim bi baktım karnım düşmüş gibi elim falan sığıyo oraya normalde tam göğsümün altında olurdu
incitanesi__ Kızlar sizin bebişleriniz döndümü , benim bebeğim hala makat geliş pozisyonda 33+6 yım , normal doğum istiyorum dönmeyecek diye korkuyorum 🥺
FilizAlev incitanesi__ merhaba, İnstagramda çok beğendiğim bir hamile pilates eğitmeni var @simgedduman. Sayfasındada videoları var YouTube sayfasıda var. Onda görmüştüm bebeği nasıl döndürürüz videosu. Tavsiye ederim bir bakıp göz at istersen 🤗
Alimenur Glbnn2 ay işte daha bugün farkedinceye kadar benimde öyleydi tepede top gibiydi ama bugün o şekle gelmiş bende anlamadım
Glbnn2 @“MrvOnr00”#p27902benimkisi sağ veya sol yanıma kolları ve ayaklarıyla vuruyo muhtemelen dönmedi daha bu cuma gidicem doktora bakalım ne dicek
Hilalttk16 Glbnn2 normal doğum istediğim için ne zaman geleceği de belli değil bu belirsizlikte beni tedirgin ediyor 😄