1kedi1bebe Azeri2023 31+2 yim hala yüz üstü yatıyorum😂 sizi rahatsız etmediği sürece onu da etmeyecektir içiniz rahat olsun
Bedriyeee Azeri2023 çirkin yorumlara dönüp bakma bitanem. Çok kıymetli ve narin bir anne olacaksın inşallah. Küçücük daha bişey olmaz Allah’ın izniyle. Tabiki tedbirini alıp yatmamaya çalış. Allah sağlıkla ve afiyetle büyümesini nasip etsin. 🌸
_brcu88_ Bedriyeee yaptığınız şey sadece ortam germek 😉 istediğinizi vermiycem size başarılar size 👍🖐️@Azeri2023 en acilinden sana da canım 😉👍🖐️bay kızlar ..güzel kızımi sizle geremem kusura bakmayın .😉
Azeri2023 _brcu88_ ya lütfen artık defolurmusun profilimden ya siz kimsinizki sizin yüzünüzden bu kadar insan rahatsız oldu gerçekten sorununuz var sizin en kısa zamanda bi psikoloğa görünün
Azeri2023 _brcu88_ burda insanları rahatsız eden biri varsa oda sizsiniz, üslupunuza dikkat edin konuşurken
Azeri2023 _brcu88_ benim hiç bir amaçım yok canım bence sen bi amaç arıyosun, ne yani sen böyle konuşunca şeymi diycekler… hmmm ne kadarda iyi bi anne falanmı diycekler ??
Bedriyeee heleninannesi kesinlikle çok inanılmazsınız. Şaşırıyorum insanlığınıza… Çocuk çocuk sorular, çocuk çocuk üsluplar…
heleninannesi Azeri2023 kızım buradaki çoğu kişinin ilk hamileliği ama kimse böyle sen gibi postlar açmıyor ne demek bebeğim ezilir mi ya 🤣😂😂😂
Zln2152 heleninannesi annelerimiz forum kuralları dahiline istedikleri postu açabilirler, buna siz veya biz karar veremeyiz. Ama siz dilerseniz ilginizi çekmeyen postları okumayabilirsiniz 🙏🏻🌸