Mesure zeynnepppp benim reglime 3 gün kala erken gebelik testi yaptığımda çıkmıştı bekleyebilirsin regl günü tekrar yaparsın
dolunayes zeynnepppp erken gebelik testi yapmadin mi . İlla bisey cikar negatif pozitif nasil ikiside çıkmadı
adatuna zeynnepppp bu dediklerinize göre sizin hamile olup olmadığınızı kimse bilemez ki, erken gebelil testi yapabilirsiniz 6-7 gün önceye kadar gösteriyor gecikmeden
Selbus noble1 benim adete 10 gün kala testim pozitifti ☺️ 1 hafta erken döllenme olmuş. Bir önceki reglmin bitiş günü birlikteliğim vardı ordan hamile kaldım olabiliyor yani
Minigimvebiz Busraaa1014 merhaba. Kasık batması ve göğüslerimde hassasiyet. Normalde Göğüs hassasiyetim adetim yaklaşınca da olur bende, kasık batmam olunca şüpheleniyordum.
Mesure zeynnepppp tamam canım başka test al ben üç tane almıştım üçünüde aynı anda kullandım ki hata payı en aza insin
Busraaa1014 Minigimvebiz Benimde göğüs hassasiyeti vardı epeydir bugün baya bel ağrısı ve kasık ağrısı eklendi
Minigimvebiz Zeyno0163 göğüs hassasiyetim 4 5 gün oldu galiba, kasık batmasını 10 gündür yaşıyorum galiba.