guzelanne01_ Allahkahretmesin1 inanırmısınız ilk kez bende sinir oldum defalarca uyandırdım😂Bugun deliksiz uyuyor mışıl mışıl yüz üstü yatmayı yasakladım ama 🫣tek sevdiğim uyku uyuma şekli😅
Karenim13 guzelanne01_ bitkisel bir suruptur.dr na sorabilirsin gün içinde veye yatmadan bir yenej kaşığı içtiğinde rahatlatıyor ve gevsetiyir cnn
guzelanne01_ Yazmelegi_ aynı canım aynı 1 haftadır tamamen uyku bitti öyle böyle uyuyordum yok şimdi bitti ve doğuma daha çok bana göre uykusuluktanda nefret ederim🤦🏻♀️
Yazmelegi_ guzelanne01_ uykusuzluğu aramıyorum da uyuyamayınca vücudum halsiz düşüyor ve hastalanıyorum onu sevmiyorum bende
RuyaKuzey2534 guzelanne01_ valla bende 5.30 gibi uyandım nefes alamıyorum gibi hissediyorum napıcam bilmiyorum 🤷♀️ pencere açtım hava girsin diye yok anam bana mısın demiyor
runkli0606 28 deyim 1 aydır burun tıkanıklığıyla beraber baskıdan nefes alamıyorum son çareyi oturur pozisyonda uyumakta buldum 1 haftadır birazda olsa uyuyorum ama ilerleyen zamanlarda ne yapcam hiç bir fikrim yok
79Zehra Havvaca benimde çok kötüydü .mide asiti kusma .35 haftada başka bir doğum doktoru bana 3 hap yazdı.şuan çok rahatım
guzelanne01_ ilknrgl mide yanması geçti ilk oda vardı Şükür o yok gibi ama nefes alamam çok zorluyor beni🤷🏻♀️Ve herşey şükür normal şuan için çağre yok