guzelanne01_ 34 haftalığım tamamen bitti nerdeyse uyku otursam nefesim kesiliyor yürüsem aynı Heleki uyurken aşırı imkansız resmen karnım ağzımda😢😢Bir benmi böyleyim
ebrusngl guzelanne01_ 29.haftadayım ve bu gece aynısını yaşadım bu saat oldu asla uyuyamadım yastığa başımı koyduğum an nefes darlığım başlıyor sanki bebek ağzımdan çıkacakmış gibi koltukta oturmuş ilerlerleyen haftalarda kim bilir nasıl olucam onu düşünüyorum
Allahkahretmesin1 guzelanne01_ 32. Haftadayım ve 1 haftadır falan hiç uyuyamıyorum normalde uyku diye deliren ben gram uykum yok gece 2 de uyudum şimdi eşimi işe gönderdim geri uyuyamıyorum
guzelanne01_ ebrusngl aynı bensin😢😢Ve bende 4 hafta nasıl gececek diyorum Delitiyorum resmen uyusamda tadı yok
guzelanne01_ Özellikle gece 1 gibi artık vucudumun direnci kalmıyor uyuyorum 4 gibi kesin uyanıyorum sabahı sabah ediyorum
ebrusngl guzelanne01_ nasıl bir çözümü var bilmiyorum ama inşallah hep böyle olmaz gerçekten anne olmak ne zormuş yaa insan böyle durumlarda annesinin değerini bir kez daha anlıyor 😥
ebrusngl Havvaca ah daha şimdiden böyleysek doğuma kadar halimiz nasıl olacak bilmiyorum şu günler bir an önce geçsede sağ salim bir şekilde delirmeden evlatlarımızı kucağımıza alsak 🤲😥
guzelanne01_ Havvaca mide yanması 30 dan sonra biraz rahatlıyor canım ama Nefes aldırmıyan bir baskı var😢
guzelanne01_ HanifeAsya İşte o ben ben🫣🫣 Resmen 1 2 saat uyursam çok mutlu oluyorum ama oda çok zor doğursaydık inşallah Hayırlı sağlıklı Bol bol uzun uzun uyuycam🫣🫣
guzelanne01_ Allahkahretmesin1 aynıyız canım uykuya çok düşkünümdür aşırı severim ama yok asla bitti 30 larda başladı yavaş yavaş kendini göstermeye gece bende uyamıyorum 1 2 saat anca ve napcam daha bilmiyorum önümde 4 5 hafta var😢🤷🏻♀️
Allahkahretmesin1 guzelanne01_ doğumdan sonrasına hazırlık yapıyor vücut herhalde 😂 bazen çıldıracak gibi oluyorum eşim yanımda deliksiz uyuyor ben dönüp duruyorum o niye uyuyor diye eşimi falan dürtüyor rahatsız ediyorum bazen 😂😂😂
guzelanne01_ Smlaa Allahım yardımcımız olsun kızımda yaşamadım böyle ama oğlumda fena şiddetli nefesim kesiliyor şuan biraz hafifledi gibi uzandığım anda tekrar aynı🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Smlaa guzelanne01_ benim ilk gebeliğim normal mi ben mi abartiyorum aceba diyodum hayır çözüm de bulamıyorum 29. Haftamdayim ve karnım da dogurucakmisim gibi büyük
guzelanne01_ Allahkahretmesin1 inanırmısınız ilk kez bende sinir oldum defalarca uyandırdım😂Bugun deliksiz uyuyor mışıl mışıl yüz üstü yatmayı yasakladım ama 🫣tek sevdiğim uyku uyuma şekli😅