Prensesannesi96 Z72r47asel ayy vardır garanti bişeyler hadi güzel haberlerini bekliyoruz git git daha zamanı gelmiş bebişte gelsşnnnnn napıyolar 40. Haftaya kadar bilmiyorum 37 38 gibi gelsinler ya 😂😂😂
Z72r47asel Prensesannesi96 Duş aldm sancilar 30 dkdan 10 dkaya düştü duştan sonra biraz rahatladım bakalım biraz daha düşsün giderim
Z72r47asel LamiyaCetinkaya 10 dkda bir geliyor artk duşa girdim biraz rahatladım ama sancı yine devam ediyor
Z72r47asel LamiyaCetinkaya Çok şükür doğum gerçeklesti sabah 10.30 Da kızım geldi ve bütün sanci acı herşey bitti rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Aalpayaa Z72r47asel bu nasıl post açmak 😂😂 çok iyi denk gelmiş 💖 çok güzel olmuş sancı başlangıcından itibaren doğuma kadar yazışmaları okuyunca gözlerim yaşardı . Sizi tebrik ederim, Rabbim size bağışlasın kızınızı 🌸
Prensesannesi96 Z72r47asel ayy gözünüz aydın çok sevindimmmmmmm darısı başımıza inşallah saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim 😇😇🥰🥰
Z72r47asel Aalpayaa Doğum hikayemi yazacam müsait anımda ama hala hastanedeym yazamıyorum rabbim herkesi tek bir sancida kurtarsn sancı esnasında bol bol dua edin ettim rabbim kabul etsin inşallah ❤️🥰
Z72r47asel Prensesannesi96 Amin inşallah rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin gerçekten doğurabilecegine inanırsaniz başarırsınız rabbim o an öyle bir güç kuvvet veriyor ki rabbimin hikmeti işte sadece Rabbime güvendim o ol demeden hicbirsey olmaz inanın inşallah herkesin doğumu kolay geçer