Busraaa1014 Dmrsm İçinizi ferah tutun sonuç güzel olacak inşallah bebimde gidişat nasıl olur bilmiyorum ama güzel ve sağlıkla olsun inşallah benim içinde hepimiz içinde 🥰
Solmaz-Papatya elvangnc bende normal gebelik testi var kaset test diyorlar heralde onda çıkar mı acaba
Kelebekk211 Benimde bat 20 siydi geçti bugün gebelık testi yaptığımda negatifti, ama 20 sinden 8 gğn önce yaptığımda çok belli belirsiz silik çizgi çıkmıştı
Papatya07- Solmaz-Papatya benimde yumurtlama 16sı Bat takvime göre 28 ama yumurtlamayı baz alırsam 30 mayısta olabilir, sol kasık ağrım var ve bazı şeyler kokuyor gibi geliyor bekleyişlerimiz güzel haberlerle sonuçlanır inşallah 🤲🏻🌼
Lumlum Solmaz-Papatya benim de 17 Mayıs yumurtlama günümdü şu an hiçbir belirti yok. 11inde doktor ultrasonla baktı yumurta çok güzel görünüyor şişmiş falan dedi ama bilmiyorum bekliyorum sadece
Gzmklnncc Solmaz-Papatya 29 göğüslerim sızlıyor kaşık ağrım var dün leke geldi geçen ay bir gün oldum bir gün olmadım anlamadım niye böyle oluyor 🥹🤦🏼♀️
Aleyna1305 Solmaz-Papatya benimde 5 gün oldu takvime göre bugünle beraber 3 gündür göğüslerim ağrıyor ve ilk defa yaşıyorum adetim çok gecikirse Max 2 gün dayanılmaz göğüs ağrım olur ve adet olurum bu kesin böyledir bende ilk defa daha adetime 9 gün varken göğüslerim gün geçtikçe artarak ağrıyor