Gkc1907- Zumzumi23- ben hamileyim cinsiyeti bilmiyorken hep karpuz erik istiyordum 1 ay öncesine kadar erkek olduğunu öğrendim
annekuzusu_ Zumzumi23- erik yiyorum oğlum olcak ben hiç tatlı asermedim hep ekşi şeyler hoşuma giti ferah şeyler limon karpuz Buzlu içecekler limonata hep böyle ekşi ferah şeyler istedim tatliyla aramiz pek yok
Yagmurr1 Zumzumi23- bence yok genelde ekşi tuzlu yedim tatlıyı da sevip yerdim ben hala erik falan yiyorum böyle bol ekşili salata falan yiyorum oğlum oluyor 😂😂
beyzanurk2502 Zumzumi23- hamileliğimin ilk zamanları çikolatanın tadı tuhaf geldi normalde tatlı çok severim ama hep limon yiyordum oğlum olucak 😅
barlaseymahasan Zumzumi23- şerbetli tatlılardan nefret eden ben 38 haftalık hamileyim onları bile yedim gecenin bi yarısı yaş pasta bile yedim ki çok sevmem tatlı ya doydum desem yeridir genelde ekşi severim bide erik turşu limonlu şeyler gibi ama erkek çocuk cidden tatlı istiyo diye düşünüyorum 😂😂😂
Merve171214 Zumzumi23- ilk hamileliğimde deli gibi limon erik yedim oğlum oldu tatlıdan tiksinmiştim 😊
1anne2bebek__ Zumzumi23- bütün belirtilerim, yediklerim içtiklerim bulantım kusmam. Bulantı kusmamın kesilme haftası bile aynı. Sonuç bir kızım bir oğlum🫠 bence yediklerimizle belirtilerle alakası yok cinsiyetin.
Allahkahretmesin1 Zumzumi23- bence hiç alakası yok bazen canım deli gibi tatlı istiyor yemeden duramıyorum bazen de rüyalarıma erik falan giriyor 😂
Melikemuiks Benim de ikinci gebeliğim bu,cinsiyet henüz belli değil ama ben hep ekşici ferahçı oldum zaten,oğlum var,onda da erik çok yedim. Tatlı ile aram normalde de yoktur,iki gebeliğimde de canım istemiyor. Bakalım bunda cinsiyet ne olacak 🙃🐣
Tubasi Tatlıdan tiksindim resmen böyle erik karpuz eski meyveler buz felan dondurup yiyorum içim yanıyor. Oğlum olacak nasipse hiç alakasi yok güya tatlı yiyenin oğlu olurmuş 😀
Zumzumi23- Ayy ne güzel şeyler yazıyorsunuz ya Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻 bencede her hamilelik farklı oluyor kızı erkeği yok 🤷🏻♀️
hllkc06 Umudumu_z 12.hafta da erkege benziyor dedi 16.haftada da erkek denmişti. Şimdi ikinciye hamileyim 16 haftalıgım daha öğrenemedim 😊
Rumeys-a Zumzumi23- bu yıl ömrümde yemediğim kadar çok erik yedim ama Allah nasip ederse kızımız olacak inşallah.🙏🏽 O yüzden alakası yok bence 😅